Kies Bağlantı Sorunu

nonameaccount

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kies'le Samsung Ace 2 telefonumu bilgisayarıma bağlayamıyorum. Son sürümünü indirmeme rağmen USB, AllShare, Bluetooth hepsini denedim ama hiçbirinde bağlantı sağlayamadım. İşletim sistemim Windows 7. Samsung'un büyük hatası... Sanırım bu sorunda yalnız değilim. Yardım edebilecek olan var mı ?

cholonya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternet tarayıcısından mı girmeye çalışıyorsunuz yoksa kies masaüstü programından mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayni sorun bende de var telefona da bilgisayarada format attim ama olmuyor kies indirdim farkli yerlerden ama olmuyo yardim lutfen

feelmylowe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merahaba, aynı sorundan bende mağdurdum ve gerçekten çok farklı farklı çözümler denedim, masaüstünden kies e baglanmak için. ama ne yaptıysam olmadı. sd kartı çıkarttım olmadı, telefona format attım olmadı, kies programını defalarca yükleyip tekrardan kurdum ama tık yok cihazın adı yazıyor ama biraz bekledikten sonra cihaz ile baglantı kurulamadı diyordu. 1 hafta geçti aradan ve samsung un sitesinden kies uygulamasının bilgilerine baktım ve şunlar yazıyordu [ Gerekli yazılımlar .Net Framework 3.5 SP1 veya daha yüksek, Windows Media Player 10 veya daha yüksek, DirectX 9.0C
*** Windows Mobile için, ActiveSync (Windows XP) veya Device Centre (Windows Vista/7) ] device centre diye bir programın pc de yükle olması gerekliymiş win 7 kullandıgım için ben bunu indirdim siz xp kullanıyorsanız activesync indiriceksiniz ve programı kurdum pc yede telefonada bi reset attım. hatta usb hata ayıklama bile kapalıydı hiç bi sorun vermeden kies e baglandım bu sakız gibi sorundan kurtuldum. sizlerde bu sıkıntıdan kurtulasınız diye büyük bir sevinçle sizlerle paylaşmak istedim. Yazım biraz uzun oldu ama olsun o kadar inş. sorunlarınız çözülür :)