Kies açılmıyor!

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
selamun aleyküm arkadaşlar ben 2 gündür kies i yüklüyorum ama bi türlü açamıyorum sürekli hata veriyor yardım ederseniz sevinirim hata bu [URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://b1210.hizliresim.com/12/t/f8z06.png[/URL][/IMG]

ssnarici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana yarımcı olamicam. ben kies kullanmıyorum, senin neden kullandığını sorabilir miyim? Kies olmadan da herşeyi yapabiliyoruz bildiğim kadarıyla.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kies ne işe yarıyor?

iTunes gibi bir şey.

Programı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

NOT : Anti Keylogger Shield, Zemana AntiKeylogger, IObit Malware Fighter gibi anti-keylogger programlar bu hataya neden oluyor. Bunlardan herhangi birisi var ise kaldırmayı dene. Hatta bazen antivirüsler de bu hatayı verebilir, antivirüsünü değiştir. Eset ve ya MSE deneyebilirsin.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iTunes gibi bir şey.

NOT : Anti Keylogger Shield, Zemana AntiKeylogger, IObit Malware Fighter gibi anti-keylogger programlar bu hataya neden oluyor. Bunlardan herhangi birisi var ise kaldırmayı dene. Hatta bazen antivirüsler de bu hatayı verebilir, antivirüsünü değiştir. Eset ve ya MSE deneyebilirsin.

Anladım hocam müzik falan atılıyor güncelleme falan yapılıyor yani.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
iTunes gibi bir şey.

IObit malware yüklü çok saol bi deneyeyim onları kapatıp eyvallah :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdaşlar samsung kies xp desteklememektedir windows 7 desteklemektedir onun için xp den vazgeçtim:hammer:

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sil yeniden yükle. Ve eğer varsa antivirüs programını devreden çıkar. Bende de antivirüs çalışırken cihaz görmüyordu bir aralar.