- Reaksiyon puanı
- 17,394
Bu doğru olamaz herhalde, yemeksepeti.com'a buradan sesleniyorum.. Konsol çıkarma vakit geldi sanırım..
sahtedir büyük ihtimalle eğer gerçekse halis dürümün ve tavuk dünyasının da bi el atmasını isteyelimBu doğru olamaz herhalde, yemeksepeti.com'a buradan sesleniyorum.. Konsol çıkarma vakit geldi sanırım..
Ekli dosyayı görüntüle 131052
Bu doğru olamaz herhalde, yemeksepeti.com'a buradan sesleniyorum.. Konsol çıkarma vakit geldi sanırım..
Yeni trend fastfood satan dükkanların konsol pazarına girmesi oldu sanırım,hala bu firmaların bu tür tehlikeli pazarlara neden girmeye çalıştıklarını anlamış değilim.Bu doğru olamaz herhalde, yemeksepeti.com'a buradan sesleniyorum.. Konsol çıkarma vakit geldi sanırım..
Belli olmaz çıkabilir.Bu doğru olamaz herhalde, yemeksepeti.com'a buradan sesleniyorum.. Konsol çıkarma vakit geldi sanırım..
ve yatması oyun konsolu pazarına girmeleri aptalca bir fikirdi bence çünkü bambaşka bir yerYeni trend fastfood satan dükkanların konsol pazarına girmesi oldu sanırım.
Şunu okurken acıktımBu doğru olamaz herhalde, yemeksepeti.com'a buradan sesleniyorum.. Konsol çıkarma vakit geldi sanırım..
Admin niye yaptın bunu bize admin? Benimde karnım acıktı okurken. ?Şunu okurken acıktım
Yoğ ağm... Anladınız.Bu doğru olamaz herhalde, yemeksepeti.com'a buradan sesleniyorum.. Konsol çıkarma vakit geldi sanırım..