Kezman gemileri yaktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
O Fenerbahçe'nin mutsuz yabancısı. Hollanda'da beklenen açıklamayı yaptı.

Kezman, Hollanda’da katıldığı bir televizyon programında, ara transfer döneminde sarı-lacivertli takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Mateja Kezman, tedavi için gittiği Hollanda'da Türkiye'de mutsuz olduğunu söyledi.

PSV TV'de yayınlanan ve 16 dakika süren özel röportajında kendisine yönetilen soruları cevaplayan Sırp golcü Kezman, "Fenerbahçe'de mutsuz olduğumu Zico'da biliyor. Bunun için kulüpten ayrılmayı düşünüyorum" diyerek futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediğini açıkladı.

İngiltere başta olmak üzere, Almanya'da da birkaç kulüple görüşme içerisinde olduğunu röportajında dile getiren Kezman, "Görüştüğüm birkaç kulüp var. Transferimin birkaç hafta içerinde biteceğini düşünüyorum" dedi.

kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=122614

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Fenere bak geri dönüşüm kutusu gibi ne zaman bir futbolcu alsa köreltip yaka silktiriyor futbolculara

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
pesimist dedi ki:
gitsin.. lazım değil

bir bjk'li ile aynı fikri paylaşmak ne kadar mutlu oldum. Alfonso Alves'i alcaz biz 20 milyon EURO teklif etmişler :D :D

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nmss dedi ki:
Fenere bak geri dönüşüm kutusu gibi ne zaman bir futbolcu alsa köreltip yaka silktiriyor futbolculara

Demekki Fenerbahçeye gelen futbolcular yatarak para kazanacağını zannediyor öyle olmadığını görüncede " mutlu değilim " diyorlar.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Kezman Fenerbahçe'nin oyun sistemine uymadı, yoksa kötü bir gölcü değil.