KeyScrambler Personal 2.8.2

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
KeyScrambler Personal 2.8.2

Program Tanıtımı: KeyScrambler ücretsiz bir web tarayıcısı(browser) yamasıdır. Internet Explorer ve Firefox için hazırlanan bu uygulamayı kurarak internet sitelerinde yazmış olduğunuz bilgilerin şifrelenerek yazılmasını sağlayabilir ve böylece keylogger denen klavye ile yazmış olduğunuz yazıları hafızasında tutarak gizli bilgilerinizin açığa çıkmasına yolaçan programların zararlarından korunursunuz. KeyScrambler kutucuklara yazmış olduğunuz bilgileri farklı karakterlere çevirerek anlamsız kılmakta ve böylece okunamamasını sağlamaktadır. Örneğin deneme yazdığımızda lxuö/y gibi anlamsız ve her seferinde değişen bir karakterler kümesi oluşturuyor. Özellikle internet bankacılığı kullanan kullanıcılarımıza tavsiyemiz olan bu ücretsiz program ile keylogger endişesinden kurtulabilirsiniz.

Download - İndir : TIKLA

b_keyscrambler-personal-1311667283.jpg

b_keyscrambler-personal-1311667278.jpg

Klavyeden basılan tuşları farklı harflere çeviriyormuş. Kullanan varmı bu programı ?

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Geçen yıllarda kullanmıştım format sonrası unutmuştum kendilerini tekrar burada görünce hatırladım. Güvenlik konusunda pimpirikliler ve hesaplarına girişi yapanlar için benim düşünceme göre oldukça iyi düşünülmüş bir yazılım.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Buyrun kullanacak kişilerin içi rahat olsun diye bir deneme yaptım. Resimdede gördüğünüz gibi şifreleme yapıyor. Test programı " 007 spy software " yani " Keylogger "

Daha güçlü bir keylogger biliyorsanız söleyin onla test edeğim.

http://imageshack.us/photo/my-images/684/adszqdj.jpg/

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
benim windows'tan sonra kurduğum ilk programlardan biri,zararını görmedim daha. dükkandaki pc de kullanıyorum evdeki pc yi benden başka kullanan yok o yüzden kurmamada gerek yok. biri pc ye oturup keyloger ve tarzı bi program kursa benim yazdıklarımı değil programın ürettiği abuksubuk karakterleri görür diye düşündüğümden kuruyorum. iyi hoş bir ekşın olmadı şimdiye kadar :)

he birde program browser ile alakalı değil klavyeden bastığınız her tüşta aktif oluyor word belgesi msn aklınıza ne gelirse :) IE ve Mozilla ile kısıtlı değil. ücretsiz değil diye hatırlıyorum ayrıca

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Kurmaktan zarar gelmez o halde deneyeceğim.