Keylogger'a karşı program önerisi olan

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba herkese.Sorunuma geçeyim arkadaşlar günde 1-2 saat online oyun oynuyorum.(Malum hack olayları çok)Bilgisayarı tek kullanan ben değilim. O yüzden sizden 1 tane program önerisi istiyorum.Programda aradığım özellik internete bağlanamaya yada veri göndermeye çalışan bir programı durduracak yada uyarı verecek bir program.(özellikle gizli gizli veri göndermeye çalışan programlarıda görebilecek bir program.) Önerilerinizi bekliyorum.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Neredeyse tüm anti virüsler keyloggerları engelleyebilir siz özel bir program mı arıyorsunuz?

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
o değilde bende bizim [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] dan korunmak için sandım :D

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Neredeyse tüm anti virüsler keyloggerları engelleyebilir siz özel bir program mı arıyorsunuz?
Program bana uyarı vericek örnek olarak abcd.exe internet ile bağlantı kurmak istiyor gibi.

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eset Antivirüs Programının yeni ersiyonu olan Smart Security 5 Betada istediğin özellik buluuyor. Güvenlik duvarı herhangi bir program veri göndermek istediğinde engelliyor veya sen izin veriyorsun.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Firewall özelliği olan tüm anti virüsler o şekilde uyarır.

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yardımlarınız için sağ olun. Ben bide KAspersky a göz atıyım.

D_o_C_T_o_R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana önerim Kaspersky Anti-Hacker programıdır. Hangi dosyanın hangi ip numarası ve portu ile iletişime geçmek istediğini haber veriyor.