Keyifli bir video

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan quazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
189
siyasi bir video tartışmaya yol açabilir. bence kaldırmalısın...

Reaksiyon puanı
189
Videoyu izlemeden yorum yapmamalısın. Eğer izleyipte bu yorumu yaptıysan eyvah ki eyvah:excl:
tabiiki de izledim ama en sondaki olay tamamen diğer ülkelere karşı küfür gibi olmuş. tamam hoşuma gitti ama forumu başkaları ile de paylaşıyoruz. tepki olabilir... diye uyarmak istedim...

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
tabiiki de izledim ama en sondaki olay tamamen diğer ülkelere karşı küfür gibi olmuş. tamam hoşuma gitti ama forumu başkaları ile de paylaşıyoruz. tepki olabilir... diye uyarmak istedim...

O kadar ince düşünmeye gerek yok zira youtube bakınca anlarsın yunanlılar ince düşünüyormu düşünmüyormu? Tuzla'da yaşayan bir yunan Türkiye'ye ana avrat küfrediyor mesela.. Ayrıca bahse konu ülkenin insanlarımıza yaptığı zulümler öyle yenilir yutulur cinsten değil. Sizin gibi yeni kuşaklar çok zayıf bilgilerle donatılı olduğu için yeni ve ardı asla gelmeyecek sahte önerilere hemen kanıyorlar.. O yüzden boşver Yunan dostluğunu falan.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
youtube ta az kavga etmemiştim bi aralar yunanlılarla, ama sonra bıraktım bi işe yaramıyo, her havlayana cevap vermemek gerekirmiş :) güzel olmuş video

edit: fakat konuyu açtığın bölüm yanlış olmuş