Key Root Master (Mod) v1.3.6 Türkçe (30 Saniyede Cihazınızı Rootlayın)

By Burhann 2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mrb arkadaşlar root master uygulaması ile telefonunuzu ve tabletinizi 30 saniye içinde rootlayın uygulama tarafımca türkçeye çevrilmiştir, Pek çok insan telefonunu ve tabletini rootlamak için internetten bir çok uygulama indirip deniyor ve rootlanıp rootlanmadığınıda anlamıyor çünkü root programları çince olduğu için herkes kullansın diye uygulamayı türkçeye çevirdim

İndirme linki

http://dosya.co/2860cp7qs8p8/一Key_Root_Master_(MOD_Version).apk.html

Resim linki

http://dosya.co/i2qw6jnq6x4h/picview_image_document_tmp_1425911994837.jpg.html

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bir kaç konu açmışsın türkçeye çevirdim diye ama bunu uygulamayı geliştiren geliştiricilere belirtsen ve türkçe dilini ekleseler daha iyi olmaz mı? Neden playstore üzerinde varken apk olarak indireyim bunu bi açıklar mısın?

djxeonn

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kardes yukledim sonra tam fonksiyon dedikten sonra

the network links failure plase check diyor napalım :helpsmilie:

By Burhann 2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir kaç konu açmışsın türkçeye çevirdim diye ama bunu uygulamayı geliştiren geliştiricilere belirtsen ve türkçe dilini ekleseler daha iyi olmaz mı? Neden playstore üzerinde varken apk olarak indireyim bunu bi açıklar mısın?

W mail attım uygulama geliştiricilerine ama cevap bi türlü gelmedi örnegin uc bbrowse³ defa dil dosyasını türkçeleştirip mail atttım cevap dahi gelmedi

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc one x plus ta da rootlandi diyor tam fonksiyon dedikten sonra reklam yerleri felan aciliyor ne iş anlamadım tam fonksiyon olması için ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
the network links failure plase check diyor napalım mobil veriyle heryere giriyorum ben neden olmadi