Kewell fırtına gibi başladı

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Galatasaray'ın Liverpool'dan renklerine kattığı yeni transferi Kewell, sarı kırmızılı takımdaki mesaisine adeta fırtına gibi başladı.

Kariyeri ve yetenekleri tartışmayacak bir futbolcu olan ama son yıllarda çok sık sakatlandığı için kafalarda soru işaretleri yaratan Kewell, Kayserispor maçında oyuna girer girmez attığı golle yıldızlaştı.

Maça yedek kulübesinde başlayan Kewell 66. Dakikada Barış'ın yerine oyuna girdi. Hemen rakip kaleye hareketlenen Kewell daha topa ayağı bile değmeden, Hasan Şaş'ın Kayserispor ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükseldi ve oyuna girdiği dakikada kafayla golünü atarak takımını öne geçirdi. Kewell bu golle hem takımını öne geçirip kupanın mimarlarından oldu hem de büyük moral buldu.

kaynak:Ligtv.com.tr - Haber - Fırtına Kewell !..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Gol güzeldi, attığı paslar da çok hoştu. Ligde ve Avrupa'da asıl performansını göreceğiz.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
o Bir Aslan Parçası O bir Kewell Kewell Sağ gösterip Soldan çakmak :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gerçekten ilk maçı olmasına rağmen çok iyiydi takımı ve seyirciyi ateşleyen oyun karakteri var dahada iyi olacaktır.ayrcı meirada çok iyiydi defanstan çıkarken bir tek dan dun pası yok hepsi yerini buluyordu ;)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar gerçektende tartışılmaz bir futbolcu kewel kalitesini gösterdi.
fakat ben başka bir şeye dikkat çekeceğim. hasan şaş dün beni çok şaşırttı. ben uzun zamandır ilk kez böyle bir hasan şaş gördüm. gerçekten mükemmel oynadı; dikkat ettiyseniz oyundan çıkarken keyserispor taraftarıda alkışladı.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
inşallah hasan'da bu sene artık ağırlığını koyacak hele şu bükreşi bükreşte yenelimde.sonrasında kadro zaten tam anlamıyla kendini bulacaktır.

Edit:

Profesör
Mesajlar: 1.905 mesaj sayıma bakarmısın eytttt :turned::icon_:

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben maçı izleyemedim golleri nerden görürüz bilgisi oaln varmı acaba ????

bu arda dead_ghost :icon_: :icon_:

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
eyvallah dead_ghost çok makbule geçti ;)

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Lincoln'de ilk oynadığı maçlarda fırtına gibiydi, umarım Kewell da öyle olmaz...