monuroruc
Asistan
13.6.1 de çalışan bildiğiniz kestirmeler varsa link atabilir misiniz? Youtube'da gördüğüm kestirmeleri indirmeme rağmen kullanamıyorum sürekli hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet baktım hocam verdiği linkleri indirip denedim ama çalışmadı hiçbiri.Alp Gürsoy, YouTube kanalının kestirmelerine göz attınız mı?
SMD bende indirdim ama çalıştıramadım. Nerden indirdin acaba? Ayrı bir ayar falan yaptın mı?Alp Gürsoy'un videosundan SMD kurmuştum 13.6.1'de çalışıyor. Tavsiye ederim.
Evet baktım hocam verdiği linkleri indirip denedim ama çalışmadı hiçbiri.
SMD bende indirdim ama çalıştıramadım. Nerden indirdin acaba? Ayrı bir ayar falan yaptın mı?
Az önce denedim bunu URL hatası veriyor. Herhalde bu özelliklerden mahrum kalacam ?
Bunu indirdim ek bir ayar yapmadım.SMD bende indirdim ama çalıştıramadım. Nerden indirdin acaba? Ayrı bir ayar falan yaptın mı?
Tekrar indirip denedim ama instagramdan gönderi bağlantısını kopyalayıp denediğimde yine URL hatası veriyor.Bunu indirdim ek bir ayar yapmadım.
Sayfanın gizli olup olmadığını kontrol edin. Ben Instagramdan denemedim YT Videoları indiriyordumTekrar indirip denedim ama instagramdan gönderi bağlantısını kopyalayıp denediğimde yine URL hatası veriyor.
Sayfa herkes açık ama anlamadım ya meyse bende sadece youtube için kullanırım artık ?Sayfanın gizli olup olmadığını kontrol edin. Ben Instagramdan denemedim YT Videoları indiriyordum