Kesintisiz Tv izle ( Microsoft Silverlight ) - Sosyal Ağlar - Lig Yayınları ve dahası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kahra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben exe olarak indirdim fakat hepsine yüklenmiyor sadece ie ye yüklendi. Hangi tarayıcı dan indirilirse o tarayıcıya yükleniyor.

kahra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Toolbarın yeni arayüzü yayınladı şimdi görsel açıdan daha kullanışlı.

Çubuğu Yenile butonuyla güncelleme yapabilirsiniz. Yeni eklentiler hazırlanıyor en kısa zamanda sizinle olacak.

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu programı kurdum.Ancak tarayıcıya araç çubuğu olarak yapıştı.Kaldıramıyorum sizce ne yapmalıyım?

iso81tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normalde toolbar dan nefreyt ederim ama bunu beğendim, inşallah üzmez beni...

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
belli bi sure sonra goruntu ve ses ayni olmuyo geride oluyor ses

kahra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Oyle bir sorunla karşılaşıyorsanız da sorun tv kanalının yayınından kaynaklanıyordur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tv ler diğer ortamlara göre daha hızlı çalışıyor , güzel bir çalışma olmuş.

kahra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tv yayın adresleri arasıra değişiyor bizde bunları sürekli günceliyoruz . Toolbarın arayüzü değiştirildi , şimdi daha hızlı ve daha kullanışlı.

Önerileriniz varsa iletebilirsiniz.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Canlı tv kesintisiz diyorsun sonrada videodur canlı yayın değil diyorsun...

kahra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tv kanalları canlı yayındır , canlı yayın değildir diye belirtiğimiz Spor Tv menüsü altında bulunan Lig yayınlarıdır yasak olduğundan canlı olarak yayınlamıyoruz. Eklentide 4-5 saat içinde yüklenen güncel Videolar, Röporaj , haber , maç sonu videolarını içerir.

Yanıltıcı bilgi vermekten kaçınıyoruz , yanlı anlaşılmaya yol açmışsak özür dileriz fakat biz bunu belirtmiştik. Saygılar . . .

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=127991]kahra[/MENTION] merhabalar,

Toolbar işini pek sevmem ama yapmış olduğunuz toolbarı denemek için biraz önce kurdum. Fakat tarayımda şuan görünmüyor. Bunu nasıl aktif edeceğim?

Ayrıca, kurduktan sonra Adblock eklentisini devredışı bıraktı. Bunun sebebi nedir?

Tarayıcım firefox. Güncel sürüm.

kahra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba Sayın Mod.

Tarayıcıda toolbarın alanı varsa boş kısımda tazele diyerek bi tekrar deneyin.

Ad block eklentisi ise Search Protect by Conduit tarafından engelenmiş olabilir bunu deniyeceğim.

Toolbarın üzerindeki arama kutusunda yaptığınız aramalarda güvenliği sağlamak amacıyla çok küçük bir eklenti yükleniyor dilerseniz denetim masası program ekle kaldırdan kaldırabilirsiniz.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sorunu çözdüm. Fakat başka bir sorum olacak. Örneğin bir kanal açtığımızda, ayrıca bir pencere çıkıyor ve bu pencereden izlemek istediğimiz tv'nin yayın akışını izliyoruz.

Fakat, bu pencereyi küçülttüğümüzde ona tekrar ulaşamıyoruz. Bunu nasıl yapabilirim? Her seferinde görev yöneticisine girip işlemi sonlandıramam değil mi?

Ve diyelim ki, bir yayın dinliyoruz. İkinci bir yayını açtığımızda sesler karışıyor. Yani öncekini kapatmıyor.

Bu özellik hoş olmamış bence.

kahra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar Pencereleri küçülttüğünüzde arka planda çalışmaya devam eder , kapatmak istediğinizde pencerenin bulunduğu konuma gittiğinizde kapatabilirsiniz. Önceki sürümde tv simgesinin üzerine gittiğinizde açık olan pencere görütüleniyordu fakat bu sürümde bu özelik çalışmadı geri gelecektir.

Yayınları yine test ettik fakat sorun bulamadık.