Kesintisiz Güç kaynağı hakkında

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar ben pc me kesintisiz güç kaynağı almak istiyorum ama internette bir çok marka ve özellikli güç kaynkları var.Benim pc özellikleri
Pentium 4 3.0 ghz.Hdd=160 gb samsung + maxtor 80 gb,anakart foxconn , ekran kartı nvidia geforce 8500 gt 512 mb ddr2,ram 1.5 gb,dvd-rw , Monitör samsung 19 inc lcd ekran,pc powei 200 wolt poweri değiştirmeyi düşünüyorum yetmiyor gibime geliyor.önerdiğniz bi power varmı.
şimdi bu özellkilli bi pc ye önerebilceğinz uzun ömürlü güç kaynağı varsa söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler (not:bütcem 100 ytl:whistling:)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
1000 lik bir güç kaynağı en az 20 dk işini görür, hem yerli malı hemde fana değil Tunçmatik lere bi bak

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kesintisiz güç kaynağı ile power supply(psu) farklı şeylerdir. kesintisiz güç kaynağı elektirikler kesildiğinde dahi pcne belli bi süre elektirik gelmesini sağlar psu ise pcnin o an için elektriğini karşılar bunuda şehir elektirik hattından sağlar, benim postundan anladığım kadarıyla sen psunu deiştirmek istiosun? ne kadardır kullanıosun bilmiyorum ancak şuana kdr psu patlamamışsa yetiyor demektir:P ama istersen işimi sağlama alıyım diosan 400w lık bi psu alabilrsin 100tl civarında deişio fiyatları

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Kesintisiz güç kaynağı (UPS): elektrik kesilince bilgisayarına kısa süreli, geçici elektrik sağlayan aygıttır. Senin istedeiğin şey bu değil,

Güç Kaynağı birimi (PSU): Bilgisayarın içerisinde bulunan ve elektriği gerekli voltajlarda düzenleyerek gerekli parçalara dağıtan parçadır. Senin alman gereken parça budur, söylediğin fiyata 400-450 W civarında bulabilirsin, işini fazlasıyla görür.