Keremcem'e seyirci şoku

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
keremcemkutu.jpg

Yakışıklı popçunun şöhret rüyası çabuk bitti.

Genç kızların sevgilisi haline gelen ve her konserinde izdiham olan Keremcem'i Bursa'da yaklaşık 100 kişi dinledi.

Dizi oyunculuğuyla tanınan ve albüm çıkartarak genç kızların sevgilisi haline gelen Keremcem Bursa'da hayal kırıklığına uğradı. Türkiye genelinde verdiği her konserde izdiham olan, konser sonrasında hayranlarının elinden güçlükle kurtulan yakışıklı şarkıcıyı Bursa konserinde 100'e yakın hayranı dinledi. Konserde görevli firma çalışanları, sivil toplum kuruluşu ve korumaların Keremcem hayranlarından daha fazla olması dikkat çekti.

Bir alışveriş merkezinin ev sahipliğinde 6-11 yaş gruplarına yönelik düzenlenen Trafik Bilinçlendirme Eğitimi ilk mezunlarını verdi. Etkinlik kapsamında konser veren genç kızların sevgilisi Keremcem kendisini dinleyenlerin az olmasına rağmen moralini bozmayarak şarkılarını söyledi. Sanatçının bazı hayranları gözyaşlarına engel olamadı. Keremcem yaklaşık 2 saat boyunca kaldığı sahnede en sevilen parçalarını kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla birlikte söyledi.

Konser öncesinde ise trafik eğitimlerini tamamlayan Osmangazi Belediyesi Gönüllü Çevre Ekibi üyeleri sertifikalarını aldı. Minik öğrenciler trafikte gördükleri hataları 155 polis imdat telefonuna bildireceklerinin ifade ederek bundan sonra çevreye ve trafik kurallarına daha duyarlı olacaklarısı söylediler. Ehliyetlerinin alan minik öğrenciler Keremcem ile fotoğraf çektirdi.

İHA

kaynak

Facebook Keremcem'e Gıcık Olanlar grubuna teşekkürler :}

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ÜzüLdüm :( Ben sefiodum şarkılarını ;(

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Atv'de "Elif" adlı diziye başlayacak Keremcem bakalım tutunabilecek mi :*
umarım fazla ekranlarda görmeyiz :}

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Jojo, nerden geliyo bu düşmanlık? :D

Kıskanıyor musun yoksa? :O :P

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
6-11 yaş arası ya anneleri izin vermemiştir hahaha :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
emelden dedi ki:
Jojo, nerden geliyo bu düşmanlık? :D

Kıskanıyor musun yoksa? :O :P
Olabilir, geçende de böyle bir mevzu geçmişti sanki. Sesi güzel olabilir ama sevmiyorum işte sev-mi-yo-rum !!! :}

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şarkıları fena değil ama kendisi çoooook yakışıklı ben olsam giderdim