Kendine "bilgisayarcı" diyenlere güvenmeyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bhu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bhu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Geçen kasayı temizlemek için açtım, baktım içinde bilgisayarcının taktığı Platoon psu ve Hadron işlemci soğutucusu var. Neyse, kasayı temizleyip kapattım, güç düğmesine bastım ve patlama sesi geldi. Psu'dan da yanık kokusu geldi. Siz siz olun, kendilerine "Bilgisayarcı" diyen adamlara güvenmeyin ve kalitesiz ürün almayın.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Maalesef çoğu esnaf bu şekilde duyduğum kadarıyla. Yazık. Hepsi aynı değildir tabiki ancak bu tarz olaylar çok sık yaşanır oldu. En temizi 2 3 kuruş fazla verip bilindik teknoloji marketlerden bilindik marka ürünler almak. Geçmiş olsun. Umarım diğer parçalara zarar gelmemiştir.

Bhu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Maalesef çoğu esnaf bu şekilde duyduğum kadarıyla. Yazık. Hepsi aynı değildir tabiki ancak bu tarz olaylar çok sık yaşanır oldu. En temizi 2 3 kuruş fazla verip bilindik teknoloji marketlerden bilindik marka ürünler almak. Geçmiş olsun. Umarım diğer parçalara zarar gelmemiştir.

Gelse bile bilgisayar benden yaşlı. Artık bunu tamire vermem.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Geçen kasayı temizlemek için açtım, baktım içinde bilgisayarcının taktığı Platoon psu ve Hadron işlemci soğutucusu var. Neyse, kasayı temizleyip kapattım, güç düğmesine bastım ve patlama sesi geldi. Psu'dan da yanık kokusu geldi. Siz siz olun, kendilerine "Bilgisayarcı" diyen adamlara güvenmeyin ve kalitesiz ürün almayın.
Çok nadir iyi bilgisayarcı bulmak.5-6 senedir tüm pc donanım sorunlarını götürdüğüm bilgisayarcı anakart max 3 gb destekliyor diyip 2x1 gb ram ve 256 mb ekran kartı taktıktan sonra bıraktım.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Peki ya kasaptan bilgisayar alırsak daha mı iyi olur(!)

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Bizim ülkede ne düzgün ki? Sadece bilgisayarcı değil, herhangi bir tamirci bile işini düzgün yapmıyor genel olarak.