Kendimi beğenmiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsyn27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sebeb?

kötü bir durumda değilsin, gayet normal birine benziyorsun. yani kimsenin yolda görünce dönüpte bir daha bakacağı biri değilsin.

ancak gerçekten de çirkin olsaydın ki hiç kimse çirkin değildir, ne yapacaktın? insanların seni beğenmiyor olması asla önemli değil.

mesela kendini beğenmeyipte ne yapıyorsun aynalardan mı kaçıyorsun?
yoksa dış güzelliğin mutluluk getirdiğine mi inanıyorsun?

dış güzelliğin önemli olmadığını kenbdini "tipli" hisettiğin de anlarsın. :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ben de yakışıklı değilim hadi gel intihar edek :P
Takma böyle basit şeyleri ya. Kıvanç Tatlıtuğ olsan kaç yazar adam olmadıktan sonra.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
elusive e katılıyorum önemli olan adamlık insanlık tip bi yere kadar ha belki tipin kötüyse kızlar bakmaz ama onlardanda muhakkak bakanı çıkar senin insanlıgına,adamlıgına aşık olur :) sende onu seversin

Sorun YOK :)

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://hizliresim.com/x0q69o
Arkadaslar bilmiyorum ama kendimi tipsiz hissediyorum sizce haklimiyim foto iyi degil

188 boy73 kilo var

Yukarıdaki arkadaşların söylediklerine tamamen katılıyorum . Aynen Öyle . Ama tavsiye veriyim biraz.
Kendini beğenmiyorsan ;Git alışveriş yap , yeni kıyafetler yeni elbiseler al .Saç tarzını değiştirebilirsin . Daha fazla Sosyal Medya ol , sosyal ol . Yeni arkadaşlıklar kur . Bunlar kendini iyi hissetmen için önerdiğim öneriler .

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
KocamBanaYakismiyor.jpg

:lol:

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başka insanların kim hakkında ne düşündüklerine göre yaşarsak huzurlu hayat mı kalır kardeşim hele de bu dönemde.Diğer insanları s**t** et hayattan zevk almaya bak seni sevenlerle yaşa.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) izinden gitmeye çalışır isek:

Sağlımız yerinde ise, 3 günlük yiyeceğimiz yanımızda ise, namusumuz da güvencede ise her şeye sahipmiş gibi şükretmemiz gerekiyor.

Her şeyi tastamam tam istediğimiz gibi olmasını dünyada iken beklememek lazım, bu cennette mümkün olacaktır.

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam kaşların ortasını al .Birazda kilo alırsan gayet iyi olur.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim arkadaşlarin aynen dediği gibi ++

Spora başla ve özgüvenin artacaktır emin ol, stilini de deyişe bilirsin ve gitar çalmaya başla bence çok keyifli ve bisüre sonra faydasını hayatta da göreceksin

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Tipi ne yapacan arkadaşım. Allah ne güzel sağlıklı yaratmış.
Herkes konuşurken tipine,malına,mülküne bakmayan biriyle hayat kurmak istemiyor mu? O zaman insanlar neyin peşinde.
Her yakışıklı,güzel mutlumu hayır.. sahip olduklarının değerini bilmek, kanaatkar olmak lazım.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
öyle demeyin arkadaşlar harbiden ergenlikte çok lazım oluyo tip insanın psikolojisi bile bozulur

dorukoski

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de şu seneye kadar kendimi beğenmiyordum hala da beğenmem fakat böyle düşünsen bile özgüvenin yerinde olmalı. mesela 3 veya 4 kişilik, içerisinde kız bulunan bir arkadaş grubunda mutlaka bulun derim bir de kendine bak yani bakımlı ol. hele de sempatiksen ve güldürebiliyorsan yakanı bırakmazlar :thumbup:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Başka insanların kim hakkında ne düşündüklerine göre yaşarsak huzurlu hayat mı kalır kardeşim hele de bu dönemde.Diğer insanları s**t** et hayattan zevk almaya bak seni sevenlerle yaşa.
doğru. seni sevenlerle yaşa.
çünkü senin sevdiklerin seni üzebilir. kalbini kırabilir.

ama seni sevenler senin mutlu etmenin yolunu bilir. seni sevenler seni üzmez. seni olduğun halinle kabul eder. hata yaparsan sana yardım ederler hatandan dönem için. sevenlerinle ol.
hiç sevenim yok deme. vardır bir yerlerde :)

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar seni teselli etmeye çalışmış iyi niyetlerinden .

Ama harbiden çok tipsizsin asdfsd bu ne ya :D :D :D :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İyisin iyi bence,, o boy bende olucaktı varya :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Gayetde düzgün tipin var birader.Neyin kompleksine girdin sen böyle.Kaşlarının ortasını ve kilo al, spor yap, kendinle barışık ol.Herkes top model olmak zorunda değil.Boylu poslu adamsın.Üstüne başına şık bişeylerde aldın mı tamamdır.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Gayet normal bir tipin var açık söylemek gerekirse çirkinlik görmedim hani sen aynaya bakarken nasıl öyle bi fikre kapildin anlamis değilim .

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Hüseyin yaşın kaç? Yaşını sormam şundan dolayı insan genç yaşlarda yüzünde ve vucüdunda çokça değişme şait oluyor ve beğeni kavramının tam olarak ne olduğunu anlayamıyoruz... Beğeni bir kızın seni beğenmesi olarak belirlenir veya arkadaş çevrende adam da tip var beee olarak nitelendirilir. Ancak ikiside emin ol sana zarar verir neden mi derslerin aksar ilgin başka şeylere kayar vs. vs. ama sen şunu unutma herşey bizim görebildiğimiz kadar güzeldir nasıl mı? Örneğin bir gül; bildiğin bir ot :) ama insanlar anlam yüklemiş bir sembol yapmış ve bir değer güzellik katılmış oysa ki dikeni can bile acıtır... Demem odur senin kendine verdiğin değer ve hayatta karşı duruşun önemlidir. Bunlara daha çok kafa yor bence ! vee bence gayet normal bir insansın eğer çok merak edersen bende bir resim koyabilirim... ama gece korkarsan karışmam :D :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Hüseyin yaşın kaç? Yaşını sormam şundan dolayı insan genç yaşlarda yüzünde ve vucüdunda çokça değişme şait oluyor ve beğeni kavramının tam olarak ne olduğunu anlayamıyoruz... Beğeni bir kızın seni beğenmesi olarak belirlenir veya arkadaş çevrende adam da tip var beee olarak nitelendirilir. Ancak ikiside emin ol sana zarar verir neden mi derslerin aksar ilgin başka şeylere kayar vs. vs. ama sen şunu unutma herşey bizim görebildiğimiz kadar güzeldir nasıl mı? Örneğin bir gül; bildiğin bir ot :) ama insanlar anlam yüklemiş bir sembol yapmış ve bir değer güzellik katılmış oysa ki dikeni can bile acıtır... Demem odur senin kendine verdiğin değer ve hayatta karşı duruşun önemlidir. Bunlara daha çok kafa yor bence ! vee bence gayet normal bir insansın eğer çok merak edersen bende bir resim koyabilirim... ama gece korkarsan karışmam :D :D

merak ettik şimdi :D

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim arkadaslarimdan aldiranlar var kaslari alabilirsin olaya erkek adam kas,kıl aldirmaz yobazligiyla girme sporcularin yarisindan cogu yapiyor ronaldosundan messisine kadar

emirgorur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim de boy 1.88 ama kilom 62.5.. Şükretnelisin bence ben aşırı zayıfım ve çok yesem bile kilo alamıyorum. Bi ara 65 kilo olmuştum ama sonra yine verdim.