Kendime edemediğim itirafı SDN ye ediyorum

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hım anladımmmm
bence kosma cunku kimse için degmiyor tecrubeli olarak diyorum erkeklere ne kadar ilgi gosterirsen o kadar kendilerine bi hava veriyorlar onlardan onemli seyler var dunyada hıh

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Zaman herşeyin ilacı olur. Zamanla unutursun geriye döndüğünde de gülüp geçersin bugünlere değmezmiş dersin o kişiye :)

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:( ya arkadaşlar ne yaptınız siz ya 2dk. da çocuğu şutladınız, o kadar da kolay değil bu işlerden vazgeçmek, en azından kolay olmamalı !!!

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu konularda etkili olduğum pek söylenemez ama 2 - 3 cümle kurabileceğimi düşünüyorum.Peşinden koşuyosun iyi güzel ama yakınlaşabildinmi ? Aksine sen koştukça mesafe yerinde sayıyorsa artık pes etmen en doğru karar olur.Yinede hayat senin hayatın en doğru kararı kendin vermelisin.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ismini söylemiyeceksen niye yild falan yazıyon bu nasl itiraf :S

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Peşinden koşmak güzeldir aslında kimi zaman çekici yapar karşı tarafı. Salak durumuna falanda düşmezsin bence, içinden ne geliyorsa onu yap. Sonra ''keşke'' dememek için ama baktın hala birşey yok. Sen sağ, o selemet. Erkeklerin sonu gelmedi ya. :P

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
itiraf tanımına pek uymayan bir içerik olsada yorum yapma güdümü tutamayacağım.
Peşinden koşmak seni mutlu ediyorsa devam etmelisin önemli olan senin mutlu olman ama itiraf edecek duruma gelmişsen bunu belli ki sorun var demektir koşmayı bırakıp boşa alman gerekli belki kim bilir peşinden koşmadığını görünce ilgini çekmek için sana yaklaşabilir hayır erkeğim ordan biliorum :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Gideneee dur diyemeeem giden gider zateeeeeen, sevene sevme demeeeeeeem, seven sever zateeen :P

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Kriptograf dedi ki:
itiraf tanımına pek uymayan bir içerik olsada yorum yapma güdümü tutamayacağım.
Peşinden koşmak seni mutlu ediyorsa devam etmelisin önemli olan senin mutlu olman ama itiraf edecek duruma gelmişsen bunu belli ki sorun var demektir koşmayı bırakıp boşa alman gerekli belki kim bilir peşinden koşmadığını görünce ilgini çekmek için sana yaklaşabilir hayır erkeğim ordan biliorum :)
yanlış yolda olduğumu biliyodummm:) taktik değişcez o zmnn becerebilirsem tabiii

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
pesimist dedi ki:
Gideneee dur diyemeeem giden gider zateeeeeen, sevene sevme demeeeeeeem, seven sever zateeen :P
senden çocuğum olsun istiyorum gözleri senin gibi baksın :P