Kendime Bile İtiraf Edemiyordum

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Ben nasıl bir insanım hala çözemedim.

Tıpçılar nasıl olur? gece gündüz ders çalışan hiç bir sosyal aktivitesi olmayan inek tiplerdir değil mi?
Ben nasıl tıpçıyım peki? ne ders çalışırım ne derse giderim.şu anda bile yarınki komiteme çalışmam gerekirken ben burada internet başında sizlere günah çıkartıyorum.

Daha okunmamış bir sürü notum var.farmakolojiye hiç başlamadım.mikrobiyoloji desen öyle.biyokimya biraz okudum.eski sorulara bakmadım.okuduğum notlardan da ne kadar şey öğrendim orası meçhul.

Ben hiç bir zaman tıp fakültesi öğrencisi olmanın hakkını veremedim.
geçme notu 60.ilk yıl 63le geçtim.ikinci yıl 70le geçtim.bu üçüncü yılım ve beni bir sınıfta kalma korkusu sardı....

yumurta geldi kapıya dayandı bu sınav içinde.o kadar pişamın ki günlerimi gecelerimi internet başında geçirdiğim için...

ya bide soranlara çalışıyorum diyordum kendim bile çalıştığıma inanmıştım ama sonunda kendime bile itiraf ettim.

ben böyle bir insanım.

dualarınızı bekliyorum...Allahım bana ders çalışma aşkı versin önce sonra hayırlısıyla bi 70 ve üstü alabileyim

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
mikrobiyoloji desen öyle.biyokimya biraz okudum.eski sorulara bakmadım.

mikrobiyoloji ve biyokimya çokta zor değil yane ben sabahlıodum öle geçtim 2 sini:)
umarım snde geçersin.

bende diorum ziraat okuyorum 2 hafta öncesinden çalışmaya başlıorm bu kız tıp okuyoo çalışmıyo bende mi eksiklik var diodum :)

ne gezion nette gııı ders çalışsana bak ben pazar günü başlıcam çalışmalara :)
inşallah en yüksek notu alırsın canım yaa

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Amin amin inşallah cümlemize versin :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Allah kolaylık versin ben bilg proglama okurken neler cekiyorum tıp kim bilir nasıldır

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu an ilim irfan download etmekle meşgul bütün arkadaşlara :

Asıl askerlik okul bittikten sonra.. Şu an kendinizi işkence görüyor gibi hissediyor olabilirsiniz ama hayatın demosu bu günler..
Ve tam versiyona başlayınca "ah bi öğrenci olsaydım" dedirten an'lar sizi bekliyor..

Hipokrat bile bugün yaşasaydı kesin yemin metnini değiştirirdi.. 657 lilere ayrı,sözleşmelilere ayrı, özellere ayrı yemin metni yazardı..
Hatta bu da kesmez paramedik lere de ayrı bi paraf açardı :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
orası öyle majesty
öğrenciliği özleyeceğim ama nedense inek tıpçı modelini ben yıkıyorum

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
allah yardımcın olsun inşallah alırsın 70 i ben de ünv deyken bi elli die dua ediyodum

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
sonunu ahyıra görmüyorum valaha... çalış abi:)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Öğrenci ya :D Heşgeldin gerçek öğrenci aramıza :D

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sen doktor olacandaaa...
Senden gelecek hayır tut bacağından ayır..!!

Piyasda neden bu kadar hayatla oynayan doktor var anlaşılıyor.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
doktorun kalitesi tıp fakültesndeyken aldığı notlarla ölçülmüyor cicimmm

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kısmen doğru fakat notlarla doğru orantılıdır cicim sen şimdiden mesleğini benimsemez savsaklar hasasiyet götermezsen, drek insan hayatıyla ilgili bir meslekle ilgileniyorsan; gerektiğinde sabahlara kadar çalışmalısın. " Kardeşim ben bu sıkıya gelemem öle veya böle okulu bitiririm" Dersen bir evvelki yazıma dönmüş oluruz.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bir gün iyi bir doktor olduğumda karşına çıkarım merak etme sonra bu söyledikelrini yediririm sana

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu gidişle hiç sanmıyorum. Buna kendin bile inanmıyorsun çünki.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Senin bu yazdıkların itiraf değil çok af buyur şımarıklık bence corpuscallosum, çünkü 3 yıl önce çalıştığım bi bayan fizyoterapistim vardı karstan kalkıp gelmiş hacettepe ftr yi kazanmış, kaldığı kız yurdunda oda 9 kişilikmişti gece ağlıyanımı ararsın kitap okuyanımı, çamaşır yıkıyanımı ararsın öyle okudum ben diyodu anlıcan her tıp okuyan ineklemiyo, haa bide senin gibi okuyanlar var onlarda yanlış ameliyat yapıp insanların hayatlarıyla oynuyorlar bende olduğu gibi, okuduğun bölüm zor kolay değil ama ya hakkını ver yada bırak daha öncede yazmıştım sana başka bi konuda, yapabileceğin hata yapmıyacağın bölümü seç diye ..

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Senin bu yazdıkların itiraf değil çok af buyur şımarıklık bence corpuscallosum, çünkü 3 yıl önce çalıştığım bi bayan fizyoterapistim vardı karstan kalkıp gelmiş hacettepe ftr yi kazanmış, kaldığı kız yurdunda oda 9 kişilikmişti gece ağlıyanımı ararsın kitap okuyanımı, çamaşır yıkıyanımı ararsın öyle okudum ben diyodu anlıcan her tıp okuyan ineklemiyo, haa bide senin gibi okuyanlar var onlarda yanlış ameliyat yapıp insanların hayatlarıyla oynuyorlar bende olduğu gibi, okuduğun bölüm zor kolay değil ama ya hakkını ver yada bırak daha öncede yazmıştım sana başka bi konuda, yapabileceğin hata yapmıyacağın bölümü seç diye ..

katılıyorum, sana göre bi meslek değil bence

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
teşekkürler arkadaşlar
siz böyle dediniz diye ben okulu bırakırım şimdi

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Farmakolojiden kesin çakarsın, mikrobiyoloji basit, çalışmasanda geçersin.
Birde ders çalışmıyo diye fazla üstüne gitmişsiniz corpuscallosum'un bunlar klinik öncesi dersler, pek önemi yok, farmakoloji desen, farmakolog olmayacak, hekim olacak.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
sınav oldu bitti yarın sonuçlar açıklanıyor...

ama bu konuda garanti veririm ki doktorun kalitesi sınav sonuçlarıyla olmuyor

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bence de dr kalitesi notla ölçülmez ileride iyi dr olacaktır corpus eminim

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
teşekkürler tsewen

biyoistatistik hocamız söylemişti dönem 1deyken

istatistk yapmışlar ortalama komite notları alan öğrenciler yüksek not alanlara göre tus da daha başarılılarmış...

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Başarılı insan heryerde her ortamda başarılıdır. Başarısızların her zaman için bir mazereti vardır.

moz

Doçent
Reaksiyon puanı
5
zekiyim belki de çalışmadan geçiyorum diye bide böyle düşün moz

Göreceli olarak zeki olduğun söylenebilir çünki sayısal bölümden geliyorsun ama "ben çalışmadan da yaparım , ben zaten zekiyim bir göz atsam yeterli" gibi yaklaşımlar tehlikelidir. İnsanları çokbilmişliğe sürükler bu da öğrenmenin en büyük düşmanıdır. Çalışmadan ben şöle başarılı oldum ben şöyle sınıfımı geçiyorum diyen birisine ben şüpheyle yaklaşırım.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
senn ne düşündüğün inan hiç umrumda değil ben 3-5 kişinn lafıyla hareket etmem zaten

zekiyim kardeşimmm var mıı

ezberleemiyorum öğreniyorum o yüzden yüksek not alamıyorum öğrendiklerimi ınavdan 2 gün sonra unutmuyorum

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
çalışmadan yapabilmek diye birşey vardır elbet fakat bununda temelinde yöntemi bilmek vardır yöntemi bilmezseniz zaten bir fikriniz olamaz. yani hiç olmazsa yönteme bakmak gerekli fakat bazı dersler vardırki ezberlenmeden geçilmez bu gibi derslerde ineklik etmek zorundayız napalım eğitim sistemi böyle

EremsaLsiz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İtiraftır, saygı duyalım :)

Ummadık taş baş yarar, bu az yada çok çalışan herkes için geçerli bir söz. Zaman gösterir zaten kimin neyi iyi yapıp yapamayacağını, şu an kim ne söylerse söylesin, en fazla forumun tutulduğu veritabanına geçer hükmü :) Herkese hayatta başarılar...

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iyide arkadsım bundan bize ne inek tıpcı değilsin yada öylesin bize ne ben bu başlığı bikaç kere daha gördüm siyasi konular açılınca burası teknoloji sitesi diye karsı çıkılıyo konuya bak ben neden ders çalışmıyorum çalış güzelim okursanda kendine kalırsanda kendine madem yemiyodu neden girdin tıp okuyosun hadi okuyosun ozaman hakkını ver en nihayetinde insan sağlıığı hata kabul etmez tıp a girdiğine göre ömrünün sonuna kadar okumak öğrenmek zorundasın .. soruya bak ben neden ders çalışmıyorum inek tıpçı modelini ben yıkıyorum brawoo aferin sana ne denirki başkaa