xPhoenix06
Profesör
Yaparken sakın kuru yapma bak çok zararlı eğer su da dökemiyosan eline tükür tükür sonra elinle her yere yay tükürüğünü öyle yap hadi kolay gelsin ? ?Valla bende de sıkıntı olmuyo zorlim bari.
Yaparken sakın kuru yapma bak çok zararlı eğer su da dökemiyosan eline tükür tükür sonra elinle her yere yay tükürüğünü öyle yap hadi kolay gelsin ? ?Valla bende de sıkıntı olmuyo zorlim bari.
dizel otomatik vitesAğa be senin alet özel modifiyeli filan mı?
Yağı bitince hemen kapağını açıp yağ mı döküyon ne?
Hocam gülemiyorum uyuyolar altıma işicem artık.Ağa be senin alet özel modifiyeli filan mı?
Bende önceden yapıyordum. Boyu kısa bırakıyor dediler bıraktım (aslında kısa bırakmıyor sadece çocukların küçük yaşta başlamaması için uydurulmuş bir şehir efsanesi tam tersine hormonları çalıştırıyor)Azaltarak bırakabilirsin. Bırakmak zorundada değilsin. Haftada 2 kez yapsan yeterli. Fazlası sadece gereksiz vitamin kaybı.Ergenliğe girdiğim için hoş olmayan şeyler yapıyorum irternette araştırdığıma göre bu şey benim için zararlıymış buna nasıl alıştın dersen 14 15 yaşındakiler böyle yapıyomuş diyen bir arkadaşım yüzünden denemiş bulundum ve bidaha bırakamadım ismini anmak istemiyorum Ama utanç duyuyorum ve korkuyorum bu benle böyle gider diye bi yandan sınava çalışmam gerekiyo ama içimden gelen dürtüleri durduramıyorum bunu buraya yazmaktan da utanıyorum ama yardım alabileceğim birisi yok ne yapayım yardım edin![]()
Yaparken sakın kuru yapma bak çok zararlı eğer su da dökemiyosan eline tükür tükür sonra elinle her yere yay tükürüğünü öyle yap hadi kolay gelsin ? ?
Ben zeytin yağıynan yapıyom doğal hemde.
Adamın motoru hiç eskimesin be abi. Yağ sızmasın hiç bir zaman.dizel otomatik vites
Ağa be senin alet özel modifiyeli filan mı?
Beyler yavaş hadi tükürük neyse zeytinyağı ne.
ıfahşsıdulhohsasdfa
Denemiş biri olarak söylüyorum. Şaka maka en iyisi zeytin yağı.Ben zeytin yağıynan yapıyom doğal hemde.
??Adamın motoru hiç eskimesin be abi. Yağ sızmasın hiç bir zaman.
Vites kolun dik kalsın her zaman, boynu bükülmesin.
Egzosundan kara dumanlar uzak olsun.ahdhshhshs
hocam yanmaz dimi başka birşey kullandığımda yancak diye korkuyom ilk deneyimim yüzündenDenemiş biri olarak söylüyorum. Şaka maka en iyisi zeytin yağı.
Hacı Şakir şampuanı da iyi olur bazen.Denemiş biri olarak söylüyorum. Şaka maka en iyisi zeytin yağı.
hocam yanmaz dimi başka birşey kullandığımda yancak diye korkuyom ilk deneyimim yüzünden
Hocam zeytin yağının en iyi özelliği zaten yakmaması.hocam yanmaz dimi başka birşey kullandığımda yancak diye korkuyom ilk deneyimim yüzünden
Hacı Şakir şampuanı da iyi olur bazen.
ahdhshha Bu Hacı Şakir kimse öbür dünyada bana suç davası açıcak.
Hocam galiba bana küstü hayatımdaki en kısa tartışmayı yaşadım.?Hacı Şakir şampuanı da iyi olur bazen.
Hocam galiba bana küstü hayatımdaki en kısa tartışmayı yaşadım.?Hacı Şakir şampuanı da iyi olur bazen.
Hocam galiba bana küstü hayatımdaki en kısa tartışmayı yaşadım.?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam galiba bana küstü hayatımdaki en kısa tartışmayı yaşadım.?![]()
Zeytin yağlı doğal mehmet aydın sabunu kullanıyorum sabun olarak en iyisi o tavsiyemdir ?Sabun yakıyı be abi.
Zeytin yağlı doğal mehmet aydın sabunu kullanıyorum sabun olarak en iyisi o tavsiyemdir ? hiç yakmamaktaSabun yakıyı be abi.
Telefonda olsam atardım bilgisayardayım.Ss atabiliyor musun?
Zeytin yağlı doğal mehmet aydın sabunu kullanıyorum sabun olarak en iyisi o tavsiyemdir ?
Denemiştim bende 3 saat boyunca acıdan kıvranmıştım.Valla ben banyoda bi yaptım head and shoulders ile çok kötü yaktı.
Yok be şaka yapıyoz zaten konuşmalarımızı okusunda yarılsın biraz. Bişey olmaz zaten herkes insan be abi. Kimse uzaylı değil burda.Hocam galiba bana küstü hayatımdaki en kısa tartışmayı yaşadım.?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam galiba bana küstü hayatımdaki en kısa tartışmayı yaşadım.?![]()
head and shoulders ile yapmıştım bende ilk o çok pis yakıyorValla ben banyoda bi yaptım head and shoulders ile çok kötü yaktı.