• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kendimden Utanıyorum ve korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkanbg26

Doçent
Ergenliğe girdiğim için hoş olmayan şeyler yapıyorum irternette araştırdığıma göre bu şey benim için zararlıymış buna nasıl alıştın dersen 14 15 yaşındakiler böyle yapıyomuş diyen bir arkadaşım yüzünden denemiş bulundum ve bidaha bırakamadım ismini anmak istemiyorum Ama utanç duyuyorum ve korkuyorum bu benle böyle gider diye bi yandan sınava çalışmam gerekiyo ama içimden gelen dürtüleri durduramıyorum bunu buraya yazmaktan da utanıyorum ama yardım alabileceğim birisi yok ne yapayım yardım edin :(

Ergenliğe girdiğim için hoş olmayan şeyler yapıyorum irternette araştırdığıma göre bu şey benim için zararlıymış buna nasıl alıştın dersen 14 15 yaşındakiler böyle yapıyomuş diyen bir arkadaşım yüzünden denemiş bulundum ve bidaha bırakamadım ismini anmak istemiyorum Ama utanç duyuyorum ve korkuyorum bu benle böyle gider diye bi yandan sınava çalışmam gerekiyo ama içimden gelen dürtüleri durduramıyorum bunu buraya yazmaktan da utanıyorum ama yardım alabileceğim birisi yok ne yapayım yardım edin :(
:) Neverfap bakabilirsin.

Özelden ne yaptığını yaz

Aşırıya kaçmadığınız sürece zararı yok, unutkanlık yapmaz. Zaten vücuttan atılması gerek.

Aşırıya kaçmadığınız sürece zararı yok, unutkanlık yapmaz. Zaten vücuttan atılması gerek.
Yanlış hatırlamıyorsam. Malum sıvı için B12 vitaminide gerekiyor. Aşırıya kaçırdığında B12 eksikliği yapabilir ve bu sayede unutkanlık yapabilir.

Neler konuşmaya başladık ya ?

Yanlış hatırlamıyorsam. Malum sıvı için B12 vitaminide gerekiyor. Aşırıya kaçırdığında B12 eksikliği yapabilir ve bu sayede unutkanlık olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neler konuşmaya başladık ya ?
O çok zor ya. Günde 2-3 kere yapıyosa belki :)

Çok fazla yapmak unutkanlık yapıyormuş.
Ben az önce ne yapıyordum ya ?

Her şey olabilir.
afosfhuauolşda

Her şey olabilir.
afosfhuauolşda
Ondan sonra jandarmalar bassın evi ?

Hocam kendilerine pay çıkarırlar işte.
afuaıyfglasasıdgaylydua
Eğer sende o yaşlardaysan Ne yapılacaksa elinizi hızlı tutun. Sonra oturup ağlamayın kızlar bana bakmıyor.

At gibi kişnemek lazım o yaşlarda. Kız istediğini belli etmelisin.
Sonra bahtınız açılır kızlarında yüreğince oluyor hani.

Eğer sende o yaşlardaysan Ne yapılacaksa elinizi hızlı tutun. Sonra oturup ağlamayın kızlar bana bakmıyor.

At gibi kişnemek lazım o yaşlarda. Kız istediğini belli etmelisin.
Sonra bahtınız açılır kızlarında yüreğince oluyor hani.
Hocam sağolun bana gerek yok benim baş bağlı.
adsıaıdufdhadsua

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...