Kendi ücretsiz sitem sizce nasıl?

senisevenyyg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugünlerde bu açtığım ücretsiz site ile uğraşıyorum,lütfen yorumlarınızı buraya yazınız :) eksiklerimi yapmam gerekenleri yanlış yaptıklarımı v.b.. şeyleri yazmanızı bekliyorum,Sizlerin yorumları benim için çok önemli ! :)

Sitemin Adresi: www.cookiyisi.tr.gg

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
çok kötü bence hemen kapatmalısın o siteyi. sırf bunu yazabilmek için üye oldum sdn e

MehmetMiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bigbigbird dedi ki:
çok kötü bence hemen kapatmalısın o siteyi. sırf bunu yazabilmek için üye oldum sdn e
Hemen kapat demek yerine beğenmediğin yerleri söylede arkadaş düzeltsin... Bence bir amatöre göre site fena değil eline sağlık kardeşim.

_ceyda_

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bigbigbird dedi ki:
BENCE GÜZEL SEN ÜYECİK SIRF MESAJ SAYINI ÇOĞALTMAK İÇİN BÖLE ŞEYLER DİYOSUN

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
bencede yeni başlayan birinin hevesini kırmamak gerekir gayet şık durmuş başlangıç için bi ara bilgisayar localhost kurup hazır sistemleride deneyebilirdin junior editor bölümünde bu konu hakkında epey yazı oluştu sanırım ;)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bakarsan bağ.. bakmassan dağ.. olur diyorum ;)

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Aklıma ortaokul yıllarım geldi, ücetsiz host'a frontpage ile yaptığım sayfalarımı koyardım.Şimdi düşünüyorumda interneti kirletmekten başka bişi yapmamışım.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
:) öyle deme ya benim ilk site denemem çook komikti bence kendi capımda javascript le çalışan bir şifreli sayfa bile yapmıştım ki şifresini birtek ben biliyordum :D o zmn yıl 1998 falan hatta :D :D ama bazı şeyler bu şekilde başlıyor ;)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
_ceyda_ dedi ki:
bigbigbird dedi ki:
BENCE GÜZEL SEN ÜYECİK SIRF MESAJ SAYINI ÇOĞALTMAK İÇİN BÖLE ŞEYLER DİYOSUN

hiç ihtiyacım olmayan bişey 2 yıldır haberlere sdnokuru olarak yorum yaptım arada bir foruma bakıyordum ama ilk defa mesaj yazma gereği hissettim yani mesaj sayısının benim için hiçbir önemi yok rep ve mesaj sayısı gibi kavramları aşmış bir internet kullanıcısı olmak gerek interneti kirletmemek gerek veritabanlarını boş boş üyeliklerle şişirmemek gerenk. ;)

_ceyda_

Profesör
Reaksiyon puanı
1
veveve geveze geveze konuşma abime seni bu diteden atar

_ceyda_

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bigbigbird dedi ki:
zaten kendinde yazmışsın bunu yazabilmek için üye olmuşsun
naber

gursamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emege saygi arkadaslar ayiptir yaw
guzel olmus dahada gelistir