Kendi Telefon Markamı Yapmaya Düşünüyorum Nasıl Yapabilirim Android olarak mı yapmalıyım yoksa Kendi işletim sistemimi yaparak mı telefon yapmalıyım tablet üretimide yapmalımıyım şimdiden teşekkürler.
Niye hazır Android varken ?Tabi kendi telefonunu yapıyorsan kendi işletim sistemini de yapmalısın.
Telefonun ismi ne olacak?
Ayrıyeten çok büyük bütçen mi var ?Kendi Telefon Markamı Yapmaya Düşünüyorum Nasıl Yapabilirim Android olarak mı yapmalıyım yoksa Kendi işletim sistemimi yaparak mı telefon yapmalıyım tablet üretimide yapmalımıyım şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 170788
Google'un istediklerini yapmazsan ortada kalırsın Huawei gibi.Niye hazır Android varken ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıyeten çok büyük bütçen mi var ?
bu daha ayrıntılı biraz daha sadeleştirmek lazımkanka olayı öyle basit bir şekilde sormuşsunki sanki et döner hazırlıcam ama full yaprak dönermi yoksa arasına kıyma yerleştirilmiş %10 kuzu kullanılmış döner mi taksam diye soruyosun
Evet bütçem baya var.Niye hazır Android varken ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıyeten çok büyük bütçen mi var ?
Yakın Zamanda bende Birgün kendi telefon markamı yapacağım. Bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Evet Bütçem Baya var
Çok güzel bi' şey söylemişsiniz ancak konudan bağımsız konuşmak yasak diye biliyorum.Maşallah kardeşime güzel düşünce inşallah başarılı olursun
Başlıkta gerçekten ciddiysen,bence şu rotayı izlemelisin;önce herhangi bir iş kurup çok para kazanmalısın(sermaye).Daha sonra donanım ve yazılım üzerine eğitim almalısın (bilgisayar muhendisliği ya da yazılım mühendisliği gibi).Daha sonra ucuz iş gücüyle az kârla önce ürünlerini sattıracaksın,toplumda ucuz,kaliteli,güvenilir algısı (xaomi gibi) oluşturduktan sonra işini büyüteceksin.Bunlar yıllarını alır ama imkansız değil.Kendi Telefon Markamı Yapmaya Düşünüyorum Nasıl Yapabilirim Android olarak mı yapmalıyım yoksa Kendi işletim sistemimi yaparak mı telefon yapmalıyım tablet üretimide yapmalımıyım şimdiden teşekkürler.
Konuyla alakalı üyeye destek vermiş. Kurallar konusunda aşırı katı değiliz. Kuralları duruma göre esnek tutup üyeleri sıkmamaya çalışıyoruz.Çok güzel bi' şey söylemişsiniz ancak konudan bağımsız konuşmak yasak diye biliyorum.
Konudan bağımsız değil ki tamamen konuyu açan arkadaşa hitaben yazılmış bir yorum başarılı olmasını istiyorumÇok güzel bi' şey söylemişsiniz ancak konudan bağımsız konuşmak yasak diye biliyorum.
Kendi Telefon Markamı Yapmaya Düşünüyorum Nasıl Yapabilirim Android olarak mı yapmalıyım yoksa Kendi işletim sistemimi yaparak mı telefon yapmalıyım tablet üretimide yapmalımıyım şimdiden teşekkürler.
Tabletsiz olurmu tabiiki tablet üretimi de yapacaksın. Ama biraz inovatif düşünerek yap tableti.Kendi Telefon Markamı Yapmaya Düşünüyorum Nasıl Yapabilirim Android olarak mı yapmalıyım yoksa Kendi işletim sistemimi yaparak mı telefon yapmalıyım tablet üretimide yapmalımıyım şimdiden teşekkürler.
Huawei suçlandığı için ortada kaldı ve 1.liğe oynadığı içinGoogle'un istediklerini yapmazsan ortada kalırsın Huawei gibi.
Ya köle, ya Çöle
Bence konuyu açan arkadaş ağır troll. Bende mizah yapayım dedim. Ama ciddi karşıladın sanırımdssdkgjggdhjd
HaklıMilyonların olmadan yapamazsın.
Marka adı için yardım ederim istersen.Yardımcı olan herkese teşekkürler bu arada konu troll değildi sadece ben Gelecekte birgün şirket açmaya düşünüyordum sadece sizden fikir almak istemiştim yardımcı olduğunuz için teşekkürler