Kendi Sosyal Medya Sitem

acikelvolkan03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Merhaba Adım Volkan 13 Yaşındayım Php ile Kodlayip kendi Sosyal Medya Sitemi Yaptım Onu Nasıl Tanitabilirim Veya Yayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba Adım Volkan 13 Yaşındayım Php ile Kodlayip kendi Sosyal Medya Sitemi Yaptım Onu Nasıl Tanitabilirim Veya Yayabilirim
Isterseniz de göre bilirsiniz

**İçerik düzenlendi. -atkaksoy501**

Son düzenleyen moderatör:

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Öncelikle tavsiyem düzgün bir alan adı satın almanız olacaktır. (.com gibi) Çünkü mesela şahsen ben şuan bu linke tıklamaya çekiniyorum. Güven vermiyor. Bir yerde sitenizi tanıtmak istiyorsanız profesyonel gözükmeli. Bunun da başında alan adı ve tasarım geliyor. Linke girmeyeceğimden tasarımına yorum yapamıyorum. Güven vermeyen alan adı olduğu için çok üzgünüm ancak linkinizi sildim.

ekaloji

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Naber Volkan? Seni diğer forumda bozdum bide buradan bozayım.

Güya kendi yaptığı forum, WoWonder scripti.

1616318427210.png

Güya 13 yaşında ama siteyi 2015'de yani 7 yaşında iken tamamlamış. (Footerde yazıyor sitede)

Siteyi siler diye web arhive kaydı da aldım: Milli Sosyal Medya Sitemiz. Muhabbet Kusu

Ek olarak, geçen de 26k satırcık kod ile işletim sistemi yapmıştı arkadaş.

acikelvolkan03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Naber Volkan? Seni diğer forumda bozdum bide buradan bozayım.

Güya kendi yaptığı forum, WoWonder scripti.

Ekli dosyayı görüntüle 144332

Güya 13 yaşında ama siteyi 2015'de yani 7 yaşında iken tamamlamış.

Siteyi siler diye web arhive kaydı da aldım: Milli Sosyal Medya Sitemiz. Muhabbet Kusu
Ilki Almanya'da Doğdum 2 Almanya'da Zaten 2 Sınıftan itibaren Öğretiyorlar Kodlamayi 3 Oraya 2015 Yazmamın Sebebi 2015 De Bu Projeye Başladığım Için 3 Wowonder Adlı Scripti Gördüm Ve Aynısını Kodlamayi Çalıştım

ekaloji

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Ilki Almanya'da Doğdum 2 Almanya'da Zaten 2 Sınıftan itibaren Öğretiyorlar Kodlamayi 3 Oraya 2015 Yazmamın Sebebi 2015 De Bu Projeye Başladığım Için 3 Wowonder Adlı Scripti Gördüm Ve Aynısını Kodlamayi Çalıştım
Evet, o yüzden dosya adına kadar aynı demi; hahaha.

ekaloji

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Evet Ben Bari Birşey Yapmaya Çalıştım Ve bunu Da Başardım Sen Iste Isteme Benim Umrumda Değil Zaten günlük az da olsa kullanıcılar kayıt olup konuşuyorlar .
Ne kadar inandırıcı bir çocuk, modlu işletim sistemini "kendi işletim sistemim" diye tanıtmandan anlamalıydım. 26k satır kod ile geniş çaplı bir program bile yapamazsın.

acikelvolkan03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Ne kadar inandırıcı bir çocuk, modlu işletim sistemini "kendi işletim sistemim" diye tanıtmandan anlamalıydım. 26k satır kod ile geniş çaplı bir program bile yapamazsın.
Ben bari Yapıyorum Sen Anca Oturuyorsun Bari Vatana Millete Bir Hayrın Olsun Orda Doğdum Halde Vatanım Için Yapıyorum Istesem Türkiye'yi Pas Geçerim Almanya Için Bir Seyler Yaparım Ozaman Onlara 1 puan daha yazılır ama ben istiyorum ki Türkiye'de Bu Teknolojide Olsun.

ekaloji

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Ben bari Yapıyorum Sen Anca Oturuyorsun Bari Vatana Millete Bir Hayrın Olsun Orda Doğdum Halde Vatanım Için Yapıyorum Istesem Türkiye'yi Pas Geçerim Almanya Için Bir Seyler Yaparım Ozaman Onlara 1 puan daha yazılır ama ben istiyorum ki Türkiye'de Bu Teknolojide Olsun.
Aha, vatan-millet sömürüsüne de girdi; tamamdır. Crack tema ile site kur, modlu işletim sistemi ile işletim sistemi yaptım de ondan sonra da "ben bir şeyler yapıyorum" de.. Yazık kafana.

Bari klasör ismini değiştirseydin be, o zaman hangi temayı kullandığını direk bulamazdım.

acikelvolkan03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Aha, vatan-millet sömürüsüne de girdi; tamamdır. Crack tema ile site kur, modlu işletim sistemi ile işletim sistemi yaptım de ondan sonra da "ben bir şeyler yapıyorum" de.. Yazık kafana.

Bari klasör ismini değiştirseydin be, o zaman hangi temayı kullandığını direk bulamazdım.
Lütfen artık mesaj yazma gereksiz ce telefonum doluyor

ekaloji

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Lütfen artık mesaj yazma gereksiz ce telefonum doluyor
Coder boy seni, bir daha ki konu için öneri vereyim sana: Yerli ve milli, vatanımız ve milletimiz için 2023 arama motorunu yap.

Al, buda script önerisi: phpSearch - Search Engine Platform. İnternetten crack sürümünü bulursun.

Ondan sonra da dünya yörüngesine uydu gönderebilirsin, green screen falan uğraştırır ama iyi hit alır.

Reaksiyon puanı
10,327
Yahu boş boş muhabbetlerin döndüğü bir script yapmak vatana millete hizmet mi oluyor yani?! Z kuşağı derim, başka da bişey demem. :D

Ha bu arada, gel sen bunu Almanlar için yap, onlar oyalansın biraz! Biz yüz yıl boyunca yeteri kadar oyalanmışız zaten. :)

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Yahu boş boş muhabbetlerin döndüğü bir script yapmak vatana millete hizmet mi oluyor yani?! Z kuşağı derim, başka da bişey demem. :D

Ha bu arada, gel sen bunu Almanlar için yap, onlar oyalansın biraz! Biz yüz yıl boyunca yeteri kadar oyalanmışız zaten. :)
Abi sen gönlünü ferah tut biz bunlar gibi değiliz :D

scutoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
63
Kendin kodlamış olsan bile artık sosyal medya sitesine ihtiyaç mı var? Her türlü konuda alternatif var. Son zamanlarda ortaya çıkan Clubhouse, ses odaklı olduğu için farklılık yaratıp popüler oldu. Eğer diğerlerinden farkın yoksa ve daha kötüysen kimse seni tercih etmez.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Bir dağıtımın minik bir oturumunu yapıp işletim sistemi diye sunanları da gördük, hazır şablonları vs. kullanarak site oluşturan ve ben yapmışım gibi konuşanları da gördük. Kaynak belirtmek, asıl emek sahibini göstermek suç oluyor sanırım artık... En azından ben bu işler ile hiç uğraşmam, yazdığım programları tamamen kendim yaparım. Asıl yapımcıya bir atıfta bulunmak bu kadar zor olmamalı bence. :)

Reaksiyon puanı
10,327
Geçen gün bir kızımızın hikayesini okumuştum bir gazetede... Emin olun gözlerim yaşardı, öylesine gurur duydum ki anlatamam. Türkiyede zor şartlarda liseyi bitirip tam burslu olarak Amerikan John Hopkins Üniversitesini kazanmış, orayı da birincilikle bitirdikten sonra yüksek lisans için tam burslu olarak dünyanın en iyi üniversiteleri adeta kapısında onu kapmak için yarışmışlar, o dünyanın bir numarası olan Harvard'ı tercih etmiş ve şimdi orada yüksek lisans yapıyor. Özelliği ise çok muazzam tıbbi buluşlar yapması ve bu yönde çok muazzam çalışmalar içinde olması.

İşte ülkene, milletine hizmet böyle olur. Yurt dışında bile olsan bir Türk olarak insanlığa hizmetle bütün ülken seninle gurur duysun.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
Bayrağımızı İndiremiyceksiniz, Ülkemizi bölemiceksiniz, Bunlar hepsi Türkiyeyi çökermek için düşünülmüş oyunlar.
Hade-hade siteni de götür Almancaya çevir Onların forumunda paylaş ?

Emeğe saygı duyarım ama. Güzel siteye benziyor ?

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isterseniz de göre bilirsiniz

**İçerik düzenlendi. -atkaksoy501**
Bak şimdi kusura bakma alınma veya sinirlenme, önceki açtığın konuda 26000 satır kod yazdım dedin ama daha sonra attığın videodaki systemback ile isosu alınmış bir oturumdan ibaretti, hangi dağıtım tabanlı dedim linux dağıtımı tabanlı dedin, hangi paket yöneticisi var dedim sustun kaldın cevap bile veremedin sorduğum sorulara yani demek istediğim şu ki başka insanların yazdığı kodun ismini değiştirip yayınlayınca ve kaynak vermeyince ve insanlar tarafından sorulan sorulara cevap vermeyip üstüne üstlük 26000 kod yazdım diyerek insanlardan gerçeği saklamaya çalışarak devam edersen kimse sana güvenmez umarım önerilerimi göz önünde bulundurarak hayatına devam edersin iyi günler dilerim.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Bak şimdi kusura bakma alınma veya sinirlenme, önceki açtığın konuda 26000 satır kod yazdım dedin ama daha sonra attığın videodaki systemback ile isosu alınmış bir oturumdan ibaretti, hangi dağıtım tabanlı dedim linux dağıtımı tabanlı dedin, hangi paket yöneticisi var dedim sustun kaldın cevap bile veremedin sorduğum sorulara yani demek istediğim şu ki başka insanların yazdığı kodun ismini değiştirip yayınlayınca ve kaynak vermeyince ve insanlar tarafından sorulan sorulara cevap vermeyip üstüne üstlük 26000 kod yazdım diyerek insanlardan gerçeği saklamaya çalışarak devam edersen kimse sana güvenmez umarım önerilerimi göz önünde bulundurarak hayatına devam edersin iyi günler dilerim.
Bence boşuna uğraşmayın. Genç arkadaşların heves edip bazı şeyler yapmasına sıcak bakabilirim, onlar için de sistemi öğrenme ve mantığını kavrama üzerinde güzel bir deneyim elde etmiş olurlar lakin bu yapılan işler yeni bir ürün ortaya koymak değil sadece var olan bir ürünü taklit edip mantığını kavramaya yönelik bir çalışmadan ibarettir. Bu yapılanlar "İşletim sistemi.", "Sosyal medya sağlayıcısı" gibi sloganlar ile karşımıza çıkarılırsa işin sonu kötü biter...

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Bence boşuna uğraşmayın. Genç arkadaşların heves edip bazı şeyler yapmasına sıcak bakabilirim, onlar için de sistemi öğrenme ve mantığını kavrama üzerinde güzel bir deneyim elde etmiş olurlar lakin bu yapılan işler yeni bir ürün ortaya koymak değil sadece var olan bir ürünü taklit edip mantığını kavramaya yönelik bir çalışmadan ibarettir. Bu yapılanlar "İşletim sistemi.", "Sosyal medya sağlayıcısı" gibi sloganlar ile karşımıza çıkılırsa işin sonu kötü biter...
Katılıyorum. ?. Zaten yapmasına birşey demiyorum da bize gerçekleri söylemeyip kaynak belirtmemesi ve neyden esinlendiğini söylememesi tarzı şeyler hoş değil. :D :)