emir000
Profesör
Selamlar bunu forumda soylemeyi unuttum arklar 1 haftadir 3d boyutunda pc icin bir oyun yapmakla ugrasiyorum oyun macera ve korku olcak 1001 bolumden olusucak daha 5 ci bolumune anca gelebildim ingilizce bir ad bulabilirmisiniz?
Hocam ormanda ve terk edilmis evde.Project: Horror
Birde oyun nerede geçiyor?
Hocam suan kafam ole bir agriyoki uyumak isriyorum yarim sabah yazsam olurmu yaticamda xdEğer oyunun bir seri halide olucaksa bence:
My Forest : Project Horror
Bu arada hangi program ile yapıyorsun?
Zor uyanik kaliyorumEğer oyunun bir seri halide olucaksa bence:
Hocam Unreal Engine.Eğer oyunun bir seri halide olucaksa bence:
Scareface olabilir hoş bir isim xDSelamlar bunu forumda soylemeyi unuttum arklar 1 haftadir 3d boyutunda pc icin bir oyun yapmakla ugrasiyorum oyun macera ve korku olcak 1001 bolumden olusucak daha 5 ci bolumune anca gelebildim ingilizce bir ad bulabilirmisiniz?
Guzele benziyor tsk.Scareface olabilir hoş bir isim xD
Forror da olabilir Forest+Horror kelimelerinin birleşimi fln
Aklıma geldikçe uğrayacağım buraya
oyun ne tür bir oyun?Selamlar bunu forumda soylemeyi unuttum arklar 1 haftadir 3d boyutunda pc icin bir oyun yapmakla ugrasiyorum oyun macera ve korku olcak 1001 bolumden olusucak daha 5 ci bolumune anca gelebildim ingilizce bir ad bulabilirmisiniz?
hocam macera ve korku ad güzelmiş tşkoyun ne tür bir oyun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
eartopia gibi bişey olabilirünlü olunca bizi unutma he
Tetris oyunu mu yoksa bildiğimiz kanlı canlı 3d oyunu mu ?Sen bize insandan, maldan mülkten haber eyle yeter ki mezarı biz ona göre kazarız veya tahtı ona göre kurarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu isim yazanlara da hayret ettim doğrusuDoğmamış çocuğa don biçmeye ne kadar da meraklı imişiz meğer