Kendi Oyunumu Nasıl Yaparım?

GoldRusher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
soru-i%C5%9Fareti.jpg

Merhaba Arkadaşlar Foruma Yeni Katıldım Daha Önceden Üye Olmadan Takip Ettiğim Bir Forum Sitesiydi Şimdi Üye Olarak Sizlere Soru Sormaya Geldim
Ben Kendime Ait Bir Oyun Yapmak İstiyorum Biliyorum Kolay Değil Ama İnternet Ortamında Tanıdığım Var Kendi Oyununu Yapıyor Bende Sanalika Tarzı Yani Arkadaşlarımızla Sohbet Edebileceğimiz Bir Online Web Tabanlı Bir Oyun Nasıl Yapabilirim Hangi Dilleri Bilmem Lazım Ve Birde Bu Dilleri Öğrenmek İçin Güzel Bir Kaynak İstiyorum Sizden (Kitap,Video,vs) Aklımda İki Proje Var Bir Onlıne Web Tabanlı Biride Silah Oyunu Yani FPS Oyunu Yapmak Sizlerden Küçükte Olsa Yorum Bekliyorum Şimdiden İlgilenen Arkadaşlara Teşekkürler

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benimde buna benzer bir amacim var Android tabanli mobil uygulama. Aklimda bazi guzel fikirler var ancak bunlari gerceklestirebilmek icin Android dersleri aliyorum ve Turkcell Geleceği Yazanlarda aktifim suan eğitime devam ediyorum yaza doğru hedefime ulasabilmek istiyorum

BarisBaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu işi bilen birinden eğitim alman lazım.Oyun yazılımcıları ile konuş,yardım al.Öyle online oyun yapmak pek kolay olmaz ;)