Soru Kendi kendine konuşmak

dizzyssl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arada kendi kendimle konuşuyorum "Evet İsmail 5 TL yollamış abi nasılsın demiş iyiyim kardeşim oyuna geçelim arkadaşlar",yt de video izlerken arada durdurur yorum yapar gulerim d ve sayamadığım kadar repliğim var. Psikolojimde mi bir sıkıntı var yoksa normal bir şey mi? (ASIRI HOS GELIYOR BANA)

Reaksiyon puanı
19,152
Arada kendi kendimle konuşuyorum "Evet İsmail 5 TL yollamış abi nasılsın demiş iyiyim kardeşim oyuna geçelim arkadaşlar",yt de video izlerken arada durdurur yorum yapar gulerim d ve sayamadığım kadar repliğim var. Psikolojimde mi bir sıkıntı var yoksa normal bir şey mi? (ASIRI HOS GELIYOR BANA)
Yani videoyu durdurup yorum yapmak sorun değil herkes yapıyor bunu.

EnesKAYA

Back-End Developer
Reaksiyon puanı
162
Gayet normal bir şey. Her insan, kabul etmese de ister/istemez kendi kendine konuşabilir. İnsan, sürekli düşünen ve olayları yorumlayabilen bir varlık. Düşüncelerini karşı tarafa aktaramadığı zamalarda da kendi kendine konuşarak bu ihtiyacını gidermeye çalışır. Yine de bundan rahatsız oluyorsan, bir uzmana danışmanı tavsiye ederim.

dizzyssl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bahsettiğim hastalığı kontrol ettin mi?
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet normal bir şey. Her insan, kabul etmese de ister/istemez kendi kendine konuşabilir. İnsan, sürekli düşünen ve olayları yorumlayabilen bir varlık. Düşüncelerini karşı tarafa aktaramadığı zamalarda da kendi kendine konuşarak bu ihtiyacını gidermeye çalışır. Yine de bundan rahatsız oluyorsan, bir uzmana danışmanı tavsiye ederim.
tesekkur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiğim hastalığı kontrol ettin mi?
belirtilerine bakdim yani nerdeyse evet 5/4 diye bilirim

Son düzenleme:

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Ben konuşuyorum da yanıt da alıyorum?. Bence bir sıkıntı yok. Bir de her dilde konuşuyorum. Hatta kendi dilimi bile geliştirdim böyle. Konuştuğumda kimse anlamıyor da.

Kısacası sıkıntı olmaz. Kendinle konuşmak bir delilik değil ihtiyaçtır. Çok sesli konuşma yeter.