Kendi Kendine Açılan Cmd

Mardecim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar başlıkta yanlış okumadınız CMD'm kendi kendi açılıyor. Fakat her türlü taratmalara rağmen bilgisayarımda virüs bulunamadı. Şunu da eklemek isterim formattan yeni çıktı ve sadece driverleri update etmek için DriverSlim diye bir uygulama kullandım. CMD açılıyor (2 saniyeliğine çok hızlı kapanıyor) ve tek görebildiğim Drivers Utility yazısı oldu başka bir şey göremedim pek rastgele zamanlamada oluyor sanıyorum. Oyunlarda bayağı can sıkıcı oluyor çözümünü veyahut sebebini bilen varsa yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim. :(:(

Son düzenleyen moderatör:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben pek hakim değilim ama şöyle bir tahminde bulunmak istiyorum. Başlangıç seçeneklerinde cmd ile ilgili bir şeyin tiki açık mı?

Mardecim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayır, Windows 10 kullanıyorum görev yöneticisinde cmd ile ilgili herhangi bir şey açık değil. Bilgisayar açıldığında değil de aktifken geliyor mesela oyundayken geliyor ve inanın çok sinir bozucu oluyor 15 20 saniyelik kayıp oyunun alta alınıp 3 saniyelik cmd konsolu geri dönmesi falan anlarsınız.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
DriverSlim uygulamasını kaldırdın mı? Onunla ilgili bir pencere geldiğini görmüşsün madem onu kaldırmakla başlayalım.

Mardecim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kaldıralı çok oldu dostum hiç bir şeyini bırakmadığımı sanıyorum denetim masasından exesine kadar sildim. Ama geliyor hala cmd kafayı yicem

alikraarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görev yöneticisinden arka planda çalışan .exe lere bakar mısın bi ?
Bilmediğin exe leri nette araştır bi farklı birşey varmı ?

Kerem Usta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende var ve microsoft windows root 2016 yazıyor üstünde ve yaklaşık 0.5 duruyor ekranda rastgele zamanlarda oluyor bunlar lütfen yardım eder misiniz arkadaşın dediği gibi oyunları alta alıyor ve sinir bozucu oluyor

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Evet arkadaşlar başlıkta yanlış okumadınız CMD'm kendi kendi açılıyor. Fakat her türlü taratmalara rağmen bilgisayarımda virüs bulunamadı. Şunu da eklemek isterim formattan yeni çıktı ve sadece driverleri update etmek için DriverSlim diye bir uygulama kullandım. CMD açılıyor (2 saniyeliğine çok hızlı kapanıyor) ve tek görebildiğim Drivers Utility yazısı oldu başka bir şey göremedim pek rastgele zamanlamada oluyor sanıyorum. Oyunlarda bayağı can sıkıcı oluyor çözümünü veyahut sebebini bilen varsa yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim. :(:(

CMD'ye sağ tıklayarak özelliklere girelim, üst kısımdan Güvenlik->Gelişmiş->System - User- Administrator dışında kalanları kaldırın bu şekilde bi deneyelim.

Tilkißey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Servisleri kontrol edin, orada aktif kalan bir sey olabilir uygulamayi silmis olmana ragmen.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
@Mardecim autoruns adlı programı kullan bs açılırken ne varsa görürsün ve istemediğinin tikini kaldırırsın. Windows'un kendi kaldırma yeri hikaye, farklı kaldırma programları var onları dene diğer şeyler için.