Kendi işini kurmak

Ffatihy001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım kendi işimi yapmak istiyorum ticaret olarak ne alıp satabilirim yardımcı olursanız sevinirim

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,191
Tavuk al sat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela köyden 1 koliyi 15 e al 20 ye sat organik

Reaksiyon puanı
5,173
Kûmesler yavrular yemler ne olcak... Bu ülkenin başına ne geliyorsa insanların anlamadığı işi yapması sonucu oluyor.

kizilruzgar

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
En çok istediğim şeylerden biri de kendi işimi kurmak yani patron olmak Birinin yanında ömür çürüteceğime kendim için çalışırım diye düşünüyorum. Patron olmak için de insan ilişkilerinin iyi olması lazım kesinlikle. Özellikle kadınların birbirleriyle olan ilişkilerinde "dayanışma" olması gerektiği vurgusu yapılır hep ama aslında arkadaşlık ilişkilerinde ve özellikle iş hayatında işin aslının öyle olmadığından, birbirine destek olması gerekirken çoğu zaman köstek olduklarından dem vurulur. Bu fikirlerin çoğu zaman haklılık payı olsa da şahane dostluklara sahip kadınlar da var hayatta. Beni bu konuda düşündüren Halkbank'ın Girişimci Kadınlar serisinin yeni bölümünde yer alan başarılı girişimci Hülya Dağöttüren'in Umayana Ar-Ge ve İlaç firmasını kurarken kansere yakalanan dostunun hastalıktan dolayı ağzında oluşan yaraları geçirmek için dünyada ilk olan ağız yarası önleyici ilacı bulması vesilesiyle bu işe başlaması. Gerçekten çok etkileyici bir hikaye, insana topluma faydalı olma hazzını yaşatacak bir fikir gerçekten. Umarım başka insanlara da ilham olur.