Kendi En iyi Video Player Testim

QZER34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-Splash hd player pro, videolarınızı yüksek kalitede net ve pürüzsüz bir görüntü şeklinde izlemenize olanak sağlar . Görüntü kalitesi olarak en iyisi. Ücretli bir oynatıcı. Ayrı olarak codec indirmeye ihtiyaç yok benim kendi kullandığım player.
ek:
splash.jpg

2-Vlc player , bir çok dosyayı oynatıyor görüntü kaliteside kaliteli ve ücretsiz.Ayrı olarak codec indirmeye gerek yok.Kaliteli bir program.
ek:
vlc.jpg

3-Bs player , görüntü kalitesi olarak renkler soluk ama kaliteli bir görüntü ücretli.Eksik yanı ayrı olarak codec indirmek zorundasınız.Ekstra dil ekleyebilirsiniz , altyazı olusturabilirsiniz.
ek:
bs_player.jpg

4-Gom player, ne yalan söyliyeyim km player gibi adı duyulmuş sadece, görüntü olarak bs den iyi ama menusu cok eksik bence en fazla 4. sırada olur.
ek:
gom.jpg

5-Km player , eskiden kullandıgım bir player daha çok amatör kullanıcılara yönelik ,codec indirmeye gerek yok görüntü kalitesi olarak vasat denilebilir.Hd videolarda lag sorunu var.
ek:
image.jpg

3d Oynatıcılar:

1-PowerDVD12 çok kaliteli bir bluray & 3d vs... her şeyi oynatır anlıyacagınız, çok kaliteli bir 3d sunar , online video izleyebilirsiniz , normal videolarıda 3d izleyebilirsiniz tek eksik yanı sisteminiz iyi olmalı.

2-Stereoscopic Player çokta kaliteli değil ama bilinen 3d oynatıcılardan powerdvdnın yanına yaklasamaz.

İlerliyen zamanlarda daha fazla + ve - lerini daha detaylı aktaracağım.Yazmaktan Üşendim :D

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
power dvd 12 nin 3d oynattığını sayende öğrenmiş olduk