• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kendi En iyi Video Player Testim

QZER34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-Splash hd player pro, videolarınızı yüksek kalitede net ve pürüzsüz bir görüntü şeklinde izlemenize olanak sağlar . Görüntü kalitesi olarak en iyisi. Ücretli bir oynatıcı. Ayrı olarak codec indirmeye ihtiyaç yok benim kendi kullandığım player.
ek:
splash.jpg

2-Vlc player , bir çok dosyayı oynatıyor görüntü kaliteside kaliteli ve ücretsiz.Ayrı olarak codec indirmeye gerek yok.Kaliteli bir program.
ek:
vlc.jpg

3-Bs player , görüntü kalitesi olarak renkler soluk ama kaliteli bir görüntü ücretli.Eksik yanı ayrı olarak codec indirmek zorundasınız.Ekstra dil ekleyebilirsiniz , altyazı olusturabilirsiniz.
ek:
bs_player.jpg

4-Gom player, ne yalan söyliyeyim km player gibi adı duyulmuş sadece, görüntü olarak bs den iyi ama menusu cok eksik bence en fazla 4. sırada olur.
ek:
gom.jpg

5-Km player , eskiden kullandıgım bir player daha çok amatör kullanıcılara yönelik ,codec indirmeye gerek yok görüntü kalitesi olarak vasat denilebilir.Hd videolarda lag sorunu var.
ek:
image.jpg

3d Oynatıcılar:

1-PowerDVD12 çok kaliteli bir bluray & 3d vs... her şeyi oynatır anlıyacagınız, çok kaliteli bir 3d sunar , online video izleyebilirsiniz , normal videolarıda 3d izleyebilirsiniz tek eksik yanı sisteminiz iyi olmalı.

2-Stereoscopic Player çokta kaliteli değil ama bilinen 3d oynatıcılardan powerdvdnın yanına yaklasamaz.

İlerliyen zamanlarda daha fazla + ve - lerini daha detaylı aktaracağım.Yazmaktan Üşendim :D

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
power dvd 12 nin 3d oynattığını sayende öğrenmiş olduk