Kenan Sofuoğlu ile Hakan Çalhanoğlu arasında WhatsApp kirizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Supersport'da şampiyonluklar yaşayan yarışçımız Kenan Sofuoğlu, resmi Facebook hesabından Bayer Leverkusen'de oynayan milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'na sitem etti.

sdas.jpg

Ülkemizi yurtdışında gururlandıran iki sporcu Kenan Sofuoğlu ile Hakan Çalhanoğlu arasında ilginç bir olay yaşandı.

Şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu, tatil için gittiği Köln'de Hakan Çalhanoğlu'ya 'whatsapp' üzerinden mesaj göndererek görüşüp tanışmak istediğini söyler.

Sofuoğlu'na kendisini tanımadığını, numarasını kimden aldığını soran Hakan Çalhanoğlu'nun bu tavrına karşılık yazışmalarını sosyal medyada paylaşan Sofuoğlu;

"Hakan Çalhanoglu beni tanıyıp tanımaman önemli değil ama seni seven birine bu şekilde cevap vermen sana yakışmadı. Senin numaran gizliyse bizim numaramız daha gizli ama bize ulaşan hiç kimseye asla böyle cevap verip hesap sormadık. Yakışmadı..." ifadelerini kullandı.

İŞTE İKİLİ ARASINDAKİ YAZIŞMA

1765294.jpg

KAYNAK

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Bana göre saçma.
Terbiyesizlik yapmamış kötü bir şey de yazmamış.
Ergen tripleri gibi bu ne yahu hahahaa

Ö

öküz gözü

SDN Okuru
Hakan Çalhanoğlu'nun totosu fena kalkmış...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kendisini tanımamasına alındı sanırım.

Hakan da google'a bir baksaydı keşke. :))

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Saçma olan şu: Her yazan kişiye inanacak mıydı?
Yada inanmak zorunda mı?
Belki de kendisi ünlü gibi tanıtan bilmem kaçıncı kişiyle konuşması bu.

-Merhaba ben Drogba :)
+Ooo hocam naber ya :D

-Şaka len ehuheuehuehueh
+://

C

-conficker-

SDN Okuru
Kenan Sofuoğlu haklı neyin kafası bu? derler...

C

-conficker-

SDN Okuru
tanımalı şüphe olsa da suyuna gitmeli ben askerdeyken nöbet kulubesini yuzbaşı diye arayıp duran santralci vardı gerçek yuzbaşı aramıştı sonra.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hakan Çalhanoğlu, İnstagram'dan Kenan Sofuoğlu'nu aradığını ve problemin çözüldüğünü söyledi. Kenan Sofuoğlu da WhatsApp paylaşımını kaldırdı.

Almanya'ya giden Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile tanışmak istedi.

Kenan Sofuoğlu, telefon numarasına ulaştığı Hakan Çalhanoğlu'na bu isteğini WhatsApp mesajıyla iletti. Fakat Hakan Çalhanoğlu kendisini tanımadığını söyledi ve numarasını kimden aldığını sordu. Daha sonra da engelledi.

''ÇOK KIRILDIM''

Konuyla ilgili Kralspor'a açıklamalarda bulunan Kenan Sofuoğlu, ''Gönülden sevdiğim, helal olsun dediğim birisiydi. Tanışmak istedim. Beni tanımayabilir ama selamımı alabilirdi. Adam beni Whatsapp'tan engelledi, çok kırıldım.'' dedi.

BARIŞTILAR

İki sporcu, daha sonra sosyal medya hesapları üzerinden yaşadıkları iletişimsizliği giderdikleri bilgisini paylaştı.
kralspor6866.jpg

kralspor4497.jpg

KAYNAK

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Benim tanıdığım zlatan lafı bu kadar uzatmaz :laugh:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hayır da biriyle arasında geçen olayı sosyal medyaya taşıma amacı nedir? Ara konuş durumu anlat.
Kendini bir şekilde hatırlatmak için bu tür paylaşım yapma gereği hissetti herhalde. Ne de olsa tanınmamış. :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şimdi sinemalarda :P

kardes-sileriz--181998.jpg