Haber Kenan Işık 76 yaşında hayatını kaybetti!

Ahmet Alışık

SDN
SDN
Katılım
24 Haziran 2024
Mesajlar
320
Reaksiyon puanı
34
Puanları
28
Yaş
24
Beyin kanaması geçirdikten sonra 10 yıldır komada olan oyuncu Kenan Işık'ın 76 yaşında vefat ettiği bildirildi.

1722256629075.png


Bir süre Almanya'da Schmieder Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören ve bu sabah İstanbul Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Işık için yarın İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) tören düzenlenecek.

Kenan Işık'ın cenazesi, 31 Temmuz Çarşamba günü Ankara Ahmet Hamdi Akseki Cami'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Kenan Işık için taziye mesajı​


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Tiyatro, sinema ve televizyon dünyamızın usta sanatçısı Kenan Işık'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Bakan Ersoy'dan taziye mesajı​


Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, hayatını kaybeden Kenan Işık hakkında taziye mesajı paylaştı.

"Türk tiyatrosunun ve televizyon dünyasının duayen isimlerinden Kenan Işık'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Sanatıyla, bilgi birikimiyle ve saygın duruşuyla gönüllerimizde taht kuran Kenan Işık, Türk kültür hayatına büyük katkılarda bulunmuştur. Devlet Tiyatrolarımızda da uzun yıllar oyuncu ve yönetmen olarak görev yapan Işık'ın eserleri ve performansları gelecek nesiller için de birer rehber niteliğinde olacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."
 

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
5,392
Reaksiyon puanı
4,571
Puanları
1,358
Yaş
35
Mekanı cennet olsun hayatının son 10 yılını komada bilinçsiz olarak geçirmiş biri bence daha önceden ne günahı varsa hepsine kefaret olmuştur huzur içinde uyusun 🤲
 
Üst