Ken Block Gymkhana with bikini model

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
8 Nisan tarihli Ken Block videosu. Araç içi çekim, motor da sağlam. :tongue:

[video=youtube;vcR6h4yuTZA]http://www.youtube.com/watch?v=vcR6h4yuTZA&feature=player_embedded[/video]

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Sadece Ken olunca izlenmiyomuymuş :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
şu ken block amma abartıldı yahu sadece şovmen, kendi tasarladigi ezbere pistlerde yardiriyo dünya ralli sampiyonasina katıldı aklını aldılar, paramparca etti arabayi :) ralli öyle kolay değildir daha da katılmaz heralde.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
şu ken block amma abartıldı yahu sadece şovmen, kendi tasarladigi ezbere pistlerde yardiriyo dünya ralli sampiyonasina katıldı aklını aldılar, paramparca etti arabayi :) ralli öyle kolay değildir daha da katılmaz heralde.

Bir anticilik var sanırım sende.

Forumda hangi mesajını görsem birilerine giydiriyorsun.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
evet dogrudur. asıl sorun baska konudaki hırsınızı baska alakasız konuda cikarmaniz ve gerekli gereksiz herseyi savunmaniz mesela ken block.:) hem burda bi anticilik göremedim ken block ile ilgili konuda ken block ile ilgili gerekceli fikirlerimi söylemek neden anticilik olsun, ken block sevene sevmemi dedik.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
evet dogrudur. asıl sorun baska konudaki hırsınızı baska alakasız konuda cikarmaniz ve gerekli gereksiz herseyi savunmaniz mesela ken block.:) hem burda bi anticilik göremedim ken block ile ilgili konuda ken block ile ilgili gerekceli fikirlerimi söylemek neden anticilik olsun, ken block sevene sevmemi dedik.

Benim kimseyle problemim yok hiç bir konudan çıkartacağım hırsımda yok Allaha şükür.

Bu kadar negatiflik sana zarar verir diye hatırlatmak istedim yoksa bana ne Ken Blocktan :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
asilik baskaldırıs kötü bi davranısmı bilemedim simdi kötü davranıslarsa ben kötüyüm ozaman uzatacak bi durum yok. asıl dikkatimi ceken bu tarz muabbetlerin hep fenerbahce konularindan, tartısmalarindan sonra fenerbahceli arkadaslar tarafindan dile getirilemesi. ilgili konuda söyleseydiniz arkadaslar dertlerinizi bu konu pek uygun gelmedi bana. cünkü burda bi asilik göremiyorum ralliyle ilgilenen seven bi kisinin fikirlerini söylemesi neden asilik oalrak algilaniyor, sizde biraz takip etseydiniz de bahsettigim konuyla ilgili görüs belirtseydiniz.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşım sen Fenere istediğini söyle istediğin hakareti yap beni ilgilendirmez. Oranın moderatörü ve senin arandaki problem olur o.
Kaldı ki Fenerbahçe'ye saldırmak için üye olanlar yada sadece o amaçla mesaj atan üyeler varken kalkıp kimse sana bişey demez diye düşünüyorum. :)
Diğer Fenerliler bişey dediyse bilemem.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
8 Nisan tarihli Ken Block videosu. Araç içi çekim, motor da sağlam. :tongue:

Motordan anlıyo bu adam :D

Kimse Ken Block şöyle iyidir, böyle başarılıdır demiyor zaten. Başarısı olduğu da söylenemez. Adam şov adamı, gayet de güzel yapıyor bence. Konuya dönelim...