Kemal Sunal'ın varisi Şahan mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
kemalsunal.jpg

Gençler, Kemal Sunal'ın varisi olarak kimi görüyor?

Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümü öğrencileri tarafından 19 ayrı konuda yapılan anket çalışmasında, Erzurum halkının ve üniversite öğrencilerinin farklı konulardaki eğilimleri belirlendi. Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencileri tarafından yapılan anket çalışmalarının sonuçları, poster bildiri şeklinde fakülte binasında sergilenmeye başlandı.

Anket çalışmalarını yürüten Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Yıldız Akpolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenciler tarafından eğitim yılı içinde sürdürülen çalışmalarda, ilginç verilerin elde edildiğini belirtti.

Sosyoloji Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin, gruplar halinde yaptıkları anket çalışmasının, fakülte binasında bir hafta sergileneceğini anlatan Yrd. Doç. Dr. Akpolat, şunları söyledi:

''19 ayrı konu içinde yer alan Recep İvedik filminin izlenme nedenlerini bulmaya yönelik araştırmada, Recep İvedik tiplemesini canlandıran sanatçı Şahan Gökbakar'ın Kemal Sunal'ın varisi olarak görme düşüncesi arasında anlamlı bir ilişki tespit ettik. Ayrıca, öğrencilerim yaptığı çalışmada, 'kişinin cinsiyeti ile Recep İvedik karakteri erkeklere kötü imaj yüklüyor' düşüncesi arasında da anlamlı bir ilişki olduğunu belirledik.''

KAYNAK

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Koskoca Kemal Sunal ile

Şahan Gökbakar

Karşılaştırılmış

Ne diyimki cevap bile vermeye değmez

.
.
.

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kemal SUNAL'ın yerini dolduracak yiğit belki 100 senede bir gelir.
Çekmiş olduğu bütün filmleri defalarca izlesen yinede doymazsın.

Şahan Kemel sunalın tırnağı bile olamaz. Çevirdiği iki film sadece bir kez izlenir işte oda reklamla.
Karşılaştırma yaparken Lütfen Kendi alanında Deha olmuş kişileri üzmeyelim.
Bence bu konu saçma. Sadece eh işte konu olsun diye yazılmış.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şahan iyi, güzel, hoş ama Kemal Sunal'ın yanından bile geçemez.

Sadece Şahan değil hiç kimse...

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yapmayın be daha neresi doldurulacak ! kemal sunal bu kadarda büyütmeyelim ıııhhhııı diye gülen bir adam bütün film boyunca zaten replikler vasatında ötesinde zamanında iyi tutulmuş işte daha dallanıp budaklandırmaya gerek yok yeri çoktan doldu kimse aramıyor ! şahanda bas bas bağırıyor komedi filmi yapıyorum diye eğleniyorlarsa ne mutlu...

ceewm

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ikisi aslında farklı kurvardalar onun için karşılaştırma yapmak zor olur birisi sanatçı birisi şaklaban...

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yapmayın be daha neresi doldurulacak ! kemal sunal bu kadarda büyütmeyelim ıııhhhııı diye gülen bir adam bütün film boyunca zaten replikler vasatında ötesinde zamanında iyi tutulmuş işte daha dallanıp budaklandırmaya gerek yok yeri çoktan doldu kimse aramıyor ! şahanda bas bas bağırıyor komedi filmi yapıyorum diye eğleniyorlarsa ne mutlu...

Kardeşim sen sadece o filmleri ıhıhı diye gülmek olarak algılamışsan bi 50 kere daha izle

anlıyamazsan yine bi 50 kere daha izle yine anlayamazsan şahanı seyretmeye devam et böyle yorum da yapma

Şahan ın filminde ki espiri anlayışını yapmış olduğu el hareketi ile açıklayabiliriz

İşte gençliğin hali şekil a

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şahan Gökbakar bence şımarık.Kemal Sunal'ın hiçbir zaman şımardığını hatırlamıyorum,zaten eskiden sadece yaptıkları işlerle gündeme gelirdi sanatçılar.Şimdi daha çok gece kulübü çıkışlarında görülüyorlar.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kemal Sunal'ın oynadığı filmler kadar güzel ve komik başka bir film görmedim valla.O şahan diyenler salakmış demekki.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Kemal Sunal ın tek olduğunu kabullensek artık !!!

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Tartışılması bence de uygun değil.Kemal Sunal bir tanedir.Kemal Sunal sadece güldürmekle kalmadı halkın sorunları,vergileri,devlet büyüklerinin yanlışlarını vs. birçok şeyi de halka anlattı.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
Kemal Sunal ile_________adını aynı satırda yazmak bile hata
_____________şahan ın

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu haber tamamem saçmalık asla kabul etmiyorum ben.Kemal SUNAL'ın 84'ten fazla filmi var buraya gelebilmek için ohohoooo.Ne varisi ya Kemal SUNAL'ın yerini şu dünyada kimse dolduramaz.Kemal SUNAL gibi bir kişilik du dünyaya bir daha asla gelmez.Bununda böyle olmadığını kimse iddia edemez.Bu konuyuda böylece kapatın bence.bunlar anketle falan olacak eyler değil.gerçekten çok sinirlendim şimdi sıkı bir Kemal SUNAL hayranı olarak.

GİGABYTE2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla arkadslar herkesin tek bir ifadesi var Şahan Kemal Sunal'ın yanından bile geçemez.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şahan Gökbakar'ın adını aynı mesaja bile yazmam.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
:D birisi çıkıp aynı sayfaya yazmam derse şaşırmam

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şahan TV8 deki programından sonra Komedi yi bırakıp Argo-Küfür ağzına geçti, Kemal Sunal gibi bir üstad ile bırakın karşılaştırmayı yan yana yazmak bile üstada saygısızlıktır. Önemli olan sadece güldürmek değil, güldürürken de düşündürmektir...

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yeşilcamın bütün imkansızlıklarına rağmen olağan üstü oyunculuk yeteneği ile bu kadar güzel ve hala ilk günkü gibi zevkle izlenen filmler çekilmiş.

Şindi durup dururken sakın POLAT'mı? Cuneyt ARKIN'mı diye sormayın sakın.
Polat'ın çektiği filmlerde ses bile kendi sesi değil. Cok severek seyrediyorum hiç kaçırmam ama teknoloji ile kabiliyeti karıştırmayalım Polar daha işin başında ileride neolur bakalım.

Karsak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Kemal Sunal tipi, hareketleri vs her türlü komediydi ama şimdikiler küfür ile komedi yapıyor kıyaslama yapmayın onun yerini kimse alamaz

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar Kemal Sunal tipi, hareketleri vs her türlü komediydi ama şimdikiler küfür ile komedi yapıyor kıyaslama yapmayın onun yerini kimse alamaz

Bu konuda fazlasıyla haklısın. Bu günkülerin küfürlerini çıkarsan geriye hiç bir şey kalmıyor.

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İkisi de karşılaştırılamayacak kadar farklı.İkisininde yeri bende ayrı.

joker10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sen sadece o filmleri ıhıhı diye gülmek olarak algılamışsan bi 50 kere daha izle

anlıyamazsan yine bi 50 kere daha izle yine anlayamazsan şahanı seyretmeye devam et böyle yorum da yapma

Şahan ın filminde ki espiri anlayışını yapmış olduğu el hareketi ile açıklayabiliriz

Helal olsun , en doğrusunu söylemişsin : )

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Şahanmı buna gülerim işte..:D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Şahan denilen zırtapoz ne zaman adam oldu da Kemal Sunal ile karşılaştırılacak seviyeye geldi...
Bu toplum nereye gidiyor anlamıyorum....

Yontulmamış safkan bir AYI ile saf ANADOLU insanını karşılaştırmak...
Karşılaştırana yazıklar olsun...

Şahan ın da taaaa .....

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
eminimki hepiniz şahan'ın filmine gidip gülmüşsünüzdür ! küfür konusuna gelcek olursak kemal sunal'ın bir çok filmi sansürlü zaten küfür yüzünden !!! izlerken zevk bile alamıyon hemen dıııt araya giriyor filmlerinde anlıcak birşey yok hepsi aynı tarza şaban saf ama akıllı biri gibi şahanda öyle cart curt ben gidince gülüyommu gülüyom zorlamanın alemi yok kimseyi gökyüzüne çıkartıp'ta diğerini itin k.çına sokmaya gerek yok şahan başarılımı ki başarılı yaptığı program ortada güzel bir karakter çıkarttı ortaya devam ediyor türkiyede gişe rekoru kırmış bir filmi var kabullensekte kabullenmesekte...kaldiki mimikleri kemal sunaldan çok daha iyi..

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119

Şahan denilen zırtapoz ne zaman adam oldu da Kemal Sunal ile karşılaştırılacak seviyeye geldi...
Bu toplum nereye gidiyor anlamıyorum....

Yontulmamış safkan bir AYI ile saf ANADOLU insanını karşılaştırmak...
Karşılaştırana yazıklar olsun...

Şahan ın da taaaa .....

Bu iki yorumun altına imzamı atarım :wink:

Şahanmı buna gülerim işte..:D

Dur bende güleyim ahaha :D

joker10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eminimki hepiniz şahan'ın filmine gidip gülmüşsünüzdür ! küfür konusuna gelcek olursak kemal sunal'ın bir çok filmi sansürlü zaten küfür yüzünden !!! izlerken zevk bile alamıyon hemen dıııt araya giriyor filmlerinde anlıcak birşey yok hepsi aynı tarza şaban saf ama akıllı biri gibi şahanda öyle cart curt ben gidince gülüyommu gülüyom zorlamanın alemi yok kimseyi gökyüzüne çıkartıp'ta diğerini itin k.çına sokmaya gerek yok şahan başarılımı ki başarılı yaptığı program ortada güzel bir karakter çıkarttı ortaya devam ediyor türkiyede gişe rekoru kırmış bir filmi var kabullensekte kabullenmesekte...kaldiki mimikleri kemal sunaldan çok daha iyi..

bu çocuk çok komik yav :)