- Reaksiyon puanı
- 414
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden tepkilerinizi almak istiyorum. Sırasıyla Birleşik Krallık ve Almanya'ya da gideceğini söyledi.
Kaynak
Kaynak
Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.AKP yalakası paralı troll Cumhurbaşkanı gitse tek kelime etmez hatta över ama Kılıçdaroğlu olduğu zaman gömdükçe gömer.İmkanım olsa AKP denilen parti varken bu ülkede 1 dakika durmazdım.Gidince bana zararı var mı? Yok. Kılıçdaroğlu gidince kötülerler. Erdoğan gidince kötülemezler. Sayın Cumhurbaşkanımız istediği gibi gider sana ne derler. Taraf tuttukları kişide yalancı ve vatandaşlarını umursamayan birisi bir de...
Bende keşke tamamen gidebilsem giderdim bu ülkeden. Hatta Yunanistan'a bile giderdim. En azından yalancı, dincilik yapan, geri kafalı, osmanlıcılık yapanlardan, arapları sevenlerden ve de bunlara benzer kişilerden kurtulmuş olurdum. Ülkemi seviyorum ama bu insanlara dayanamıyorum.
Sonucu ne olursa olsun, ekonomi konusunda Erdoğan gibi gaddar olmasın yeter herkes herşeye sahip olsun yeter ?Akp iktidardan düşecek,Akp zamanında olduğu gibi bu sefer de kılıçlaroğlu ABD nin desteğiyle iktidara gelecek diye yorumladım.Zamanında Tayyip Erdoğan ABD nin desteğiyle iktidara gelmişti,aynı senaryo fakat farklı kişiler.
Senin düşüncene Müge anlıda ki kadın söylemiş ne güzelBayram değil seyran değil 12 yıldır Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu bir kere bile ABD'Ye gitmemiş iken şimdi gidince insanlar bir sorgular tabii ki.
Hayırdır yani neden gidiyorsun diyerek. Üstelik 20 yıldır Erdoğan ABD'ye gitti icazet aldı gelince aday oldu diye DALGA GEÇERKEN yapıyorlar bu hareketi. Üstütelik kulisler 29 Ekim'de adaylığını açıklayacak diyor Kemal Kılıçdaroğlu için.
Bu hareketi yapınca AKP'nin ağzına laf vermiş olmayacak mı ! Sen ABD 'Ye oradan İngiltere ve Almanya'ya gittin gelince apar topar adayım dedin demek ki sen izin aldın icazet istedin dış güçlerin adamısın diye meydanlarda söylemeyecek mi sanıyorsunuz!!!
Not: Kemal Kılıdaroğlunun siyaset bilmediğini ve gram siyaseti yönetemediğini düşünüyorum. Çok gollük pas veriyor iktidara... Resmen İktidara çalışıyor.
Şimdiye kadar şahsım gitti 2002 seçim arefesinde gitti, şimdide kılışdar gidiyor bunda sorun yok, Erdoğan gidince kimin ağzına koz bıraktı ki kılışdar bıraksın?
Yani enflasyon %181 dersen TÜİK verileri gerçek sayıldığı için gerçeğe aykırı bilgi diyerek hakkında yasal işlem başlatılacak. Yani dikkat edin Silivri soğuktur