Haber Kemal Kılıçdaroğlu Dün Amerika'ya gitti

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden tepkilerinizi almak istiyorum. Sırasıyla Birleşik Krallık ve Almanya'ya da gideceğini söyledi.

Kaynak

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Gitmesinde bir beis yok. Zamanında RTE de girmişti göreve gelmeden.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Akp iktidardan düşecek,Akp zamanında olduğu gibi bu sefer de kılıçlaroğlu ABD nin desteğiyle iktidara gelecek diye yorumladım.Zamanında Tayyip Erdoğan ABD nin desteğiyle iktidara gelmişti,aynı senaryo fakat farklı kişiler.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Gidince bana zararı var mı? Yok. Kılıçdaroğlu gidince kötülerler. Erdoğan gidince kötülemezler. Sayın Cumhurbaşkanımız istediği gibi gider sana ne derler. Taraf tuttukları kişide yalancı ve vatandaşlarını umursamayan birisi bir de...
Bende keşke tamamen gidebilsem giderdim bu ülkeden. Hatta Yunanistan'a bile giderdim. En azından yalancı, dincilik yapan, geri kafalı, osmanlıcılık yapanlardan, arapları sevenlerden ve de bunlara benzer kişilerden kurtulmuş olurdum. Ülkemi seviyorum ama bu insanlara dayanamıyorum.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Gidince bana zararı var mı? Yok. Kılıçdaroğlu gidince kötülerler. Erdoğan gidince kötülemezler. Sayın Cumhurbaşkanımız istediği gibi gider sana ne derler. Taraf tuttukları kişide yalancı ve vatandaşlarını umursamayan birisi bir de...
Bende keşke tamamen gidebilsem giderdim bu ülkeden. Hatta Yunanistan'a bile giderdim. En azından yalancı, dincilik yapan, geri kafalı, osmanlıcılık yapanlardan, arapları sevenlerden ve de bunlara benzer kişilerden kurtulmuş olurdum. Ülkemi seviyorum ama bu insanlara dayanamıyorum.
Yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.AKP yalakası paralı troll Cumhurbaşkanı gitse tek kelime etmez hatta över ama Kılıçdaroğlu olduğu zaman gömdükçe gömer.İmkanım olsa AKP denilen parti varken bu ülkede 1 dakika durmazdım.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bayram değil seyran değil 12 yıldır Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu bir kere bile ABD'Ye gitmemiş iken şimdi gidince insanlar bir sorgular tabii ki.
Hayırdır yani neden gidiyorsun diyerek. Üstelik 20 yıldır Erdoğan ABD'ye gitti icazet aldı gelince aday oldu diye DALGA GEÇERKEN yapıyorlar bu hareketi. Üstütelik kulisler 29 Ekim'de adaylığını açıklayacak diyor Kemal Kılıçdaroğlu için.

Bu hareketi yapınca AKP'nin ağzına laf vermiş olmayacak mı ! Sen ABD 'Ye oradan İngiltere ve Almanya'ya gittin gelince apar topar adayım dedin demek ki sen izin aldın icazet istedin dış güçlerin adamısın diye meydanlarda söylemeyecek mi sanıyorsunuz!!!

Not: Kemal Kılıdaroğlunun siyaset bilmediğini ve gram siyaseti yönetemediğini düşünüyorum. Çok gollük pas veriyor iktidara... Resmen İktidara çalışıyor.

Reaksiyon puanı
4,725
Akp iktidardan düşecek,Akp zamanında olduğu gibi bu sefer de kılıçlaroğlu ABD nin desteğiyle iktidara gelecek diye yorumladım.Zamanında Tayyip Erdoğan ABD nin desteğiyle iktidara gelmişti,aynı senaryo fakat farklı kişiler.
Sonucu ne olursa olsun, ekonomi konusunda Erdoğan gibi gaddar olmasın yeter herkes herşeye sahip olsun yeter ?
Erdoğanda para güç hırsından insanlara ölünce cennette yaşayacaksınız söylemleriyle fakir bıraktığı için gidecek.
Ekonomiye dokunmasın ne yaparsa yapsın.

Benim bir evim sıfır bir arabam sultra serisi telefonum güzel beyaz eşyam xbox x serisi konsolum TV im olacak.

Erdoğan cennet ayağına bunlardan mahrum bıraktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bayram değil seyran değil 12 yıldır Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu bir kere bile ABD'Ye gitmemiş iken şimdi gidince insanlar bir sorgular tabii ki.
Hayırdır yani neden gidiyorsun diyerek. Üstelik 20 yıldır Erdoğan ABD'ye gitti icazet aldı gelince aday oldu diye DALGA GEÇERKEN yapıyorlar bu hareketi. Üstütelik kulisler 29 Ekim'de adaylığını açıklayacak diyor Kemal Kılıçdaroğlu için.

Bu hareketi yapınca AKP'nin ağzına laf vermiş olmayacak mı ! Sen ABD 'Ye oradan İngiltere ve Almanya'ya gittin gelince apar topar adayım dedin demek ki sen izin aldın icazet istedin dış güçlerin adamısın diye meydanlarda söylemeyecek mi sanıyorsunuz!!!

Not: Kemal Kılıdaroğlunun siyaset bilmediğini ve gram siyaseti yönetemediğini düşünüyorum. Çok gollük pas veriyor iktidara... Resmen İktidara çalışıyor.
Senin düşüncene Müge anlıda ki kadın söylemiş ne güzel

Zengin araba alır hayırlı olsun derler fakir alır nereden buldun derler.

Şimdiye kadar şahsım gitti 2002 seçim arefesinde gitti, şimdide kılışdar gidiyor bunda sorun yok, Erdoğan gidince kimin ağzına koz bıraktı ki kılışdar bıraksın?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Şimdiye kadar şahsım gitti 2002 seçim arefesinde gitti, şimdide kılışdar gidiyor bunda sorun yok, Erdoğan gidince kimin ağzına koz bıraktı ki kılışdar bıraksın?

Eleştirdiğini YAPMIŞ OLUYORSUN işte...

20 yıldır bunu söyleyip aynısını sen yapınca komik oluyor. Veya alakasız bir şekilde Türban çıkışını ortaya atması gibi. Bunlar siyaset bilmemekten hep.

Muhalefetin çıkıp ama AKP'de yaptı diye kendini aklamaya çalışması olmuyor halka geçmiyor. CHP'li bir belediyede yolsuzluk çıkıyor mesela. Ama abi AKP'de yapıyor diye savunmaya çalışanlar çıkıyor :D Hee tamam o zaman !!!

Sen AKP'nin kopyası fotokobisi olacaksan ne değişecek bu ülkede ?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Not: Ben şu notumuda düşeyim. Eğer Kemal Kılıçdaroğlu ben Cumhurbaşkanı adayıyım deyip bu ülkelere ziyarete çıksaydı EN UFAK BİR ELEŞTİRİM OLMAZDI.

Çünkü adam aday ve ikili ilişkiler kurmak istiyor ileriye dönük arayı yapmak istiyor ülkesi için çabalıyor derdim.

Ama aday değil iken bu ülkeleri ziyaret edip gelincede ben adayım derse olmuyor işte. Halkta ters teper izin aldı geldi aday olmasına izin verdiler gibi algı oluşur millette...

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Yani enflasyon %181 dersen TÜİK verileri gerçek sayıldığı için gerçeğe aykırı bilgi diyerek hakkında yasal işlem başlatılacak. Yani dikkat edin Silivri soğuktur

Aynen aynen çok dikkat et :)

Not: Kendi paylaştığını okusan anlayacan bazı şeyleri...