Kekleniyor Muyum Sizce ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar çok komik bişey oldu bunu sizede sölemek istiyorum ...

ÇAlışma masamda bir kağıt arıyordum sonra bi baktım bir zarf önce mektubu oku sonnra bunu yazan bir kağıt var kağıtta bir sürü şey yazıor işte sen beni asla tanıyamassın falan ...

en sonda dioki sınıfta duyuru yapacağını söle üçgenin konusu bilen varmı de ben sana yine bir mektup atacam diyo sonra sende bana mektup yazabileceksin dioo :D

ne oluyo sizce kekleniyorum mu ??? :} :} ayhhh noluoorr yaa :} :} :}

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
erdempolat dedi ki:
Bir anlasam... :S

yaaa neyi anlamadın kii ???
Bi bakıorum çantamdan bi mektup çıkıo arkalı önlü bir sürü yazı beste ezgi senin hakkında çok konuşuyor dikkatet mikkatet ....

en son da dioki sana mektup yazmamı istiyorsan sınıfta şunu söle bunu sölee ????????????

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Reallist dedi ki:
Yok sana aşık olmuş biri.

sanmıyorum öle bi kelime hiç yoktu hep arkilerimle ilgili o sama bunu söledi bu senin için böle dedi falan filan ... bide bana bencilsin demiş neymiş 100 alınca ben seviniyormuşum ama başkası 100 alınca ben üzülüyormuşum napacaksam :D

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aşk kelimesi olsa red etme ihtimalin yüksek :D İlgini çekmeye çalışıyor. Bunu başarmışta .Bak foruma yazmışsın

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
tipik bir ergenlik dönemi şkası.! :D :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Reallist dedi ki:
Aşk kelimesi olsa red etme ihtimalin yüksek :D İlgini çekmeye çalışıyor. Bunu başarmışta .Bak foruma yazmışsın
yaa hepsi biliyor benim gönlümün kimde olduğunu ... ;)

dikkat çekmek olayına gelince bugün ilk defa böle bişey aldım ve şaşırdım meraklandım ama dediklerini asla yapmıcam zaten alalı 3-4 gün oldu yine bişey yazarsa :D bilemiyorum

RadoN dedi ki:
tipik bir ergenlik dönemi şkası.! :D :D

bencede :D ve hiç hoş değil ... ama varya kim olduğunu biiii bulim nasıl dalga geçcem :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
allengirli işler bunlar hemşo ;) dikkat etmene gerek yok bence tepki verme o zaten gelir düşer ;)