- Reaksiyon puanı
- 47
Benim için kefenin cebi vardır.
Ne yalan söyliyeyim,
Var gücümle kefenin cebine yatırım yapıyorum.
Yani dostlarım;Yatırımımın ne kadar da geri dönüşü olmayacak bir yatırım olduğunu bilsemde, bundan da vazgeçemiyorum.
Neden mi?
Çünkü hayatımı öyle bir yaşantıya alıştırmışım ki,burnumun dibindeki ,soluğunu her an hissetme ihtimali olan azrailin soğuk nefesini hissetmiyorum artık.
E hal böyle olunca;
Kefen giyeceğim hiç mi hiç aklıma gelmiyor.
Kefenin cebi yoktur kendimi kandırıyorum.
Sonsuz yaşamın yanında bir hiç gibi görünen dünya hayatı için elimden gelse,imkanım olsa günde 25 saat çalışasım geliyor.
Çalıştıkçada kazanıyorum,kazandıkça çalışıyorum,çalıştıkça ...................
Nereye kadar bu ikilem, bende daha bilirsiniz dostlarım.
Biliyorum birgün bu kalın gaflet perdesi önümden kalkacak ve hakikaten o gün anlıcayağım ki kefenin cebi yokmuş!!
Ama bunu o zaman ne sizlere ne yakınlarıma gösterip anlatabileceğim.
İşte o an işten geçmiş olacak.
Siz siz olun değerli dostlarım,
Sakın benim gibi kefenin cebine yatırım yapmayın.
Öyle yatırımlar yapın ki,karşılığı ucuz olmayan,Rıza-i Lillah olan,Şefaat-i Resulullah olan,cennet olan yatırımlar yapın.
Benim gibi elmas kıymetinde olan vaktinizi ve zamanınızı,kömür gibi alçak ve pis değerlere değişmeyin.
Saygılarımla
Ne yalan söyliyeyim,
Var gücümle kefenin cebine yatırım yapıyorum.
Yani dostlarım;Yatırımımın ne kadar da geri dönüşü olmayacak bir yatırım olduğunu bilsemde, bundan da vazgeçemiyorum.
Neden mi?
Çünkü hayatımı öyle bir yaşantıya alıştırmışım ki,burnumun dibindeki ,soluğunu her an hissetme ihtimali olan azrailin soğuk nefesini hissetmiyorum artık.
E hal böyle olunca;
Kefen giyeceğim hiç mi hiç aklıma gelmiyor.
Kefenin cebi yoktur kendimi kandırıyorum.
Sonsuz yaşamın yanında bir hiç gibi görünen dünya hayatı için elimden gelse,imkanım olsa günde 25 saat çalışasım geliyor.
Çalıştıkçada kazanıyorum,kazandıkça çalışıyorum,çalıştıkça ...................
Nereye kadar bu ikilem, bende daha bilirsiniz dostlarım.
Biliyorum birgün bu kalın gaflet perdesi önümden kalkacak ve hakikaten o gün anlıcayağım ki kefenin cebi yokmuş!!
Ama bunu o zaman ne sizlere ne yakınlarıma gösterip anlatabileceğim.
İşte o an işten geçmiş olacak.
Siz siz olun değerli dostlarım,
Sakın benim gibi kefenin cebine yatırım yapmayın.
Öyle yatırımlar yapın ki,karşılığı ucuz olmayan,Rıza-i Lillah olan,Şefaat-i Resulullah olan,cennet olan yatırımlar yapın.
Benim gibi elmas kıymetinde olan vaktinizi ve zamanınızı,kömür gibi alçak ve pis değerlere değişmeyin.
Saygılarımla