Kefalet Üyelik Sistemi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Mrblar Davetiye ile üyelik sistemine geçiş yapmışken başka bir forumda gördüğüm davetiye sistemini önermek istiyorum Kefalet havuzu Diye bir Bölüm Açılarak o Bölümde Üye Olmak isteyen arkadaşların görüşlerini ve ne için üye olmak istediklerini açıklayacaktır ve biz üye veya yöneticiler tarafından yorumu ve msj'ı okunduktan sonra uygun görülürse kefil olcağız Her kullanıcı Rütbesine göre izin verilen miktarda kişiye kefil olçak şekilde ayarlanırsa çok güzel olur diye düşünüyorum örnek vermek gerekirse.

Şuanda Olan sistemde mevcut ve bu sistemde konulursa daha güzel olur.

4721.jpg

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yokmu Beyenen:)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Üyelik olayını fazla bızıklamamak lazım diye düşünüyorum. Ayrıca yakın bir zamanda davetiye sistemini kaldırmanın daha yararlı olacağını savunuyorum.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Davetiye sistemi komple kalksa daha iyi olur.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Forumda çok başıboş ruh hastası türedi pesi.E tabi artık üye olamıyor öyle hastalar.sende düzenli bir şekilde hergün bi kaç kişiyi uçurup tekmeleyemiyorsun diye canın sıkıldı heralde =)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
uye mı olunuyor arsa mı satın alınıyor nedır kı bu yanı

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bilgisayarla yeni tanışan kullanıcılar da sorularını sorabilmeli, gerekirse yönetici sayısı arttırılır, gereksizler ayıklanır...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Çok fazla olur bence. Uyumsuzların büyük bölümü zaten belli süre sonra yasaklanıyor.
Daha önceden de yasa çıkarmışlardı, bence gereksizdi.
O yasalardan önce de forum gayet güzeldi.
Bence detaylar arttıkça moderatörlerin işi de artıyor ve sonucunda moderatörler forumdan daha çok uzaklaşıyorlar zamanla.

unmedico

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bence davetiye sistemi tamamen kaldırılmalı shiftdeletenin geleceği açısından bu önemli

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
davetiye yerine getirilebilinir ama ikisi birden fazla kuralcı olur

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Davetiye sistemi kesinlikle olmalı herkes üye olmasın tabiki, refarans olarak gelecekler zaten kurallara dikkat ederler.

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Davetiye sistemi hiç mantıklı gelmiyor bana şahsen. Torrent sitelerinde bu sistemin olması daha farklı bence. O sitelerin davetiyeleri havada kapılıyor. Bu sitenin davetiye sistemi kullanması bu sitenin zararına olur.

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Davetiye sisteminin kalkması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Pesimistyle! Arkadaşımız siteye banlı bir üyeyi davet ettiği için banlanmış.(yanlış anlamdıysa uçuşan üyeler kısmında öyle yazıyordu)

Şimdi banlı bir üye, benden davetiye istese, bende davet etsem, bu banlanma nedeni mi olur?

Davetiye sistemi o zaman nasıl sağlıklı bir şekilde işleyebilir ki?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Pesimistyle! Arkadaşımız siteye banlı bir üyeyi davet ettiği için banlanmış.(yanlış anlamdıysa uçuşan üyeler kısmında öyle yazıyordu)

Şimdi banlı bir üye, benden davetiye istese, bende davet etsem, bu banlanma nedeni mi olur?

Davetiye sistemi o zaman nasıl sağlıklı bir şekilde işleyebilir ki?

Davet ettiğiniz insana kefil olmuş oluyorsunuz arkadaşlar. :) İleri de davetiye sistemi kalkabilir yada devam edebilir, onu bilemiyorum ancak şu an davetiye sistemi geçerlidir ve durum budur. :)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
oohooo bune yaa altı astarı bi forum yaa oldu olucak ikametgah anamızın kızlık soy adı tckimlik no iki kefil
kredi çeksem bukadar olmaz

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
oohooo bune yaa altı astarı bi forum yaa oldu olucak ikametgah anamızın kızlık soy adı tckimlik no iki kefil
kredi çeksem bukadar olmaz

Benim takıldığım bi forum daha var TC kimlik girmeden ve birileri sana kefil olmadan üye olamıyordun tc kimlik kaktı simdi kefil olayı var ve gayette güzel işliyor ve herkes alışmış durumda neden kefaletle üye olayına girilmiş ben bu şekilde düşünüyorum bilgili ciddi seviyeli insanları bir arada buluşturmak için diye düşünüyorum.

Davet ettiğiniz insana kefil olmuş oluyorsunuz arkadaşlar. :) İleri de davetiye sistemi kalkabilir yada devam edebilir, onu bilemiyorum ancak şu an davetiye sistemi geçerlidir ve durum budur. :)

Bu şekilde güzel diye düşünüyorum ve benim önerimde olursa daha güzel olur ama mesela kefil olduğun kişi bi sorun yaptığı zaman adam banlandığı zaman kefil olan kişide banlanması mantıksız gözden geçirilmesi lazım saygılar:)

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
iş başvurusu gibi site üyeliiği mi olur ya? mülakat da yapılsın bari

neyseki bu fikir olası uygulanma safhasına geçmeden üye olabilmişim

kendi başvurumu düşündüm de:" nette arasıra gezinirim, boş zamanımda nette geyik yapar işden güçten stresten uzaklaşırım yıllardır üyesi olduğum büyük bir forumun kokusu çıktığı için başka forum arayışları içindeyken burayı buldum lütfen davetiye" ülen ben olsam kendime davetiye göndermezdim :D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Benim takıldığım bi forum daha var TC kimlik girmeden ve birileri sana kefil olmadan üye olamıyordun tc kimlik kaktı simdi kefil olayı var ve gayette güzel işliyor ve herkes alışmış durumda neden kefaletle üye olayına girilmiş ben bu şekilde düşünüyorum bilgili ciddi seviyeli insanları bir arada buluşturmak için diye düşünüyorum.

:)
peki ben giricem siteye ve malum bölüme giricem ardından neden ne için üye olmak istediğimi en şirin halimle anlatıcam bi güzel dizicem allah ne verdiyse sempatik biri olarak okuyan herkes bana aşık olucak o derece yani :D
sonra kefil oldun hop girdim siteye biri kafamı bozdu kattım ortalığı birbirine zorhak olayında olduğu gibi bişyler yaptım sonra seninde başın yandı
sence gercekten insanlar doğruyu yazarmı
yada bi düşün burdaki kişiler nekadar gercek herşeyiyle:yes:

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence bize düşmez bu üyelik sistemi muhabbetleri. Çünkü en nihayetinde üyelikteki aksi veya olumlu durum tamamen sitenin durumunu etkilediğinden sorumluluların düşünmesi gerekir.

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
adope ve game sütütyo biliyormuş yaa :D:D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Davetiye sistemi daha iyi... Kefil mefil trıvırı işler..