-Uncar_Blood-
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,174
kedi değil KEDY
Öğrendiğim iyi oldu okulda üzerime saldıran kediyle dost olma vaktiOnları sakinleştirmenin en kolay ve etkili yollarından biri burunlarına parmağınızı dimdik uzatmak.
5 yaşında çocuğun sokakta bir şeyi göstermesi gibi burunlarına doğru yaparsanız elinizi koklarlar ve yavaşça sakinleşirler.
Ve hep yutarlar?
Herkese selamlar, bir yeni kulüp açmaya karar verdim. Bu kulüpte kedi resimleri ve kedi hakkında konuşmalar amaçlanacak. Kulübe katılım serbesttir. Kediniz varsa resimler paylaşabilirsiniz ve benim Discord sunucuma davetlisiniz :
IMG-20200705-002956 hosted at ImgBB
Image IMG-20200705-002956 in Efe İlhan Yüce's images albumibb.co
Bu foto 5 Temmuz 2020'de çekilmiştir.
@Yusuf ÇALIŞ, @Java Ama 16 Gb istiyor, @DOG SANS @EFI Shell
Tam bir KEKO kedi. ? Keko`luk doğuştan gelirmiş
orası nere? izmir,üçyol teknosa'ya benzettim...
Başka siteden link at.Hala resim atamıyorum konuya yav. Kaç ay oldu bir türlü olmuyor.
Anlayamadım, nasıl bir siteden?Başka siteden link at.
hizliresim e yükle ordan aldığın linki buraya koyAnlayamadım, nasıl bir siteden?
Denemehizliresim e yükle ordan aldığın linki buraya koy
Bu sefer oldu tşkrlr. Ama link gibi olmadı baya buraya atmışım gibi oldu neden oldu bilmiyorum. Ama neyse oldu işte...Ekli dosyayı görüntüle 125275
Bu kısmı foruma kopyala yapıştır yap
Doktora götür bence.
Nasıl götürebilirim ki sokak kedisi olduğu için bir şeyle taşımak istesem o istemez gibi. Veterinere sordum bir tanesi çay sürün dedi çay da sürdürmüyor kaçmaya çalışıyor hemen.Doktora götür bence.
Kedi galiba hiç memnun olmamış resim çekinmekten.Bu ne?