Soru Kedi davranışlarından anlayan var mı

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar 8 ay kadar önce bir kedi sahiplendik maalesef kedinin önceki sahipleri sorumsuzlardı ve iki küçük çocuğa sahiplerdi.Kediyi aldığım gün bıyıklarını makasla kesmişler resmen mundar olmuş hayvancağız yanlarında ne kadar darlandıysa kucağına alıp sevebilmen imkansız hemen bağırıp atlamaya çalışıyordu.Aldığımız günden beri güzelce bakıyoruz evimizin bahçesi de olduğu için dışarda özgürce koşturuyor ama onca geçen zamana rağmen kedi de zerre değişim yok hâlâ sevdirmiyor taki gece 4-5 olana kadar.Gece 4-5 sularında miyav miyav bağırmaya başlıyor.Geliyor üzerime zıplıyor rahatsız ediyor beni sev diye.Anlamak mümkün değil uyandırdığı için biraz sevmeye başlıyorum ki severken ağzından salya geliyor üzerime bulaştırıyor.Birde gün içinde kestireceği zaman hayatta yanımıza gelmiyor nerede bi masa altı kenar köşe varsa çekilip yatıyor.Her şeyine rağmen kedimi çok seviyorum ama onun bizi sevmediğini düşünüyorum kendimle ilişkimi nasıl düzeltirim?

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Kedinizin davranışları çok normal gözüküyor. Kediler kendilerini sevdirmek istediğinde en yakın gördüğü insanı seçerler. Kendinize daha fazla alıştırmak istiyorsanız kuru ödül mamalarını kullanabilirsiniz. Yanınıza gelip sevdirdiği zaman birer adet verin.