Öneri Kedi Almak Istiyorum

Ege Beker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Öncelikle merhabalar, yakın zamanda kedilere çok fazla ilgi duymaya başladım ve kedi istemeye başladım. Ailemi tüm konularda ikna ettim fakat seneye LGS ye gireceğim ve ayaklarına dolanır, seninle oynamak ister, motivasyonumu bozar diye almak istemiyorlar onları bu konuda nasıl ikna edebilirim?

NeOn 52tr52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kanka haklılar ohayvanı 2 3 günde dışarı atarsınız almayın hayvan pisler egitim verecem derken anne kızlar sana tavsiyem var muhabbet kuşualabilirsin.

Reaksiyon puanı
5,173
kanka haklılar ohayvanı 2 3 günde dışarı atarsınız almayın hayvan pisler egitim verecem derken anne kızlar sana tavsiyem var muhabbet kuşualabilirsin.
Kediler ortaya pislsmez kumuna pisler. Ortaya pisleyen hayvanlar köpeklerdir. Kedinin tek sorunu mobilyaları tırmalamasıdır.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,994
Çok fazla kedi baktım ve hâlen bakıyorum. Evet, çok tatlılar ve insanı mutlu ediyorlar. Fakat inan ki bunun veterineri var, hasta olması var, ölmesi var. Var da var yani. Kedinin en ufak durgunluğunu görünce bütün günün gider. Veterinerler ise insan gibi para almıyor, demedi deme.

Reaksiyon puanı
1,766
Aileni ikna etmek sana kalmış

Kedi bakımı zor iş reis. veterinerler sağolsun daha da zorlaştırıyor...
Kedi bir an suratını asarsa için gider koşa koşa veterinere götürürsün yukarıda ki mesajlarda da yazdığı gibi tüm günün heba olur
Kedi canı sıkıldıkça yanına gelecek canlı dersmiş ödevmiş yemekmiş anlamaz hatta tuvalette (tuvalete gitmeyi genelde sevmezler ama gelir mi gelir) .
Soğuk (soğuk diye tabir ettiğimiz insanlar gibi) bir kedi alırsanız da tüm gün evin ücra bir kenarında oturacak en fazla uyumak için yatağına gelir kediye de gıcık olursun
Barınaktan kedinin kişiliğine göre kendine uygun bir tane seçersen daha iyi olur
Senin gibi heves edip kedi alan çoğu kişi en fazla 2-3 ay sonra kediyi evden atıyor

Birde cins kedi istiyorum diyenlerdensen tüm kedi alemine bir iyilik yap ve kedi alma fikrini tamamen aklından çıkar. Kedi kedirir sırf görüntüsü ya da tüyleri için alınmaz

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,193
Hayvanlar mal değildir, hayvanları sahiplenin satın almayın.