• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

KdenLive Açılmama Hatası

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Merhabalar. KdenLive adlı programı açmak istiyorum ama açamıyorum. Açmaya çalışınca şu resimlerdeki hatayı veriyor:
1.jpg

2.jpg

@Ben Kenobi Üstteki resimde Qt platform plugin "windows" in" yazıyor. Sizce neden bu hatayı alıyorum? Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Yok o eksik Dll'ler için var onunla işimiz yok şuan Visual kütüphaneleri önemli 2015 sürümünü falan göremedim senin bilgisayarında.Bir de şu güncel olanı kurun :) Файл из Облака Mail.Ru
Aynen. Denetim masasında baktığımda Visual Studio'nun 2015 sürümü yüklü gözükmüyor. Yardımınız için teşekkürler.
Bu arada bence sorun Visual Studio ile alakalı olmayabilir. Nedeni ise daha dün bu programı hatasız bir şekilde açabiliyordum. Ne olduysa program hata vermeye başladı.

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Aynen. Denetim masasında baktığımda Visual Studio'nun 2015 sürümü yüklü gözükmüyor. Yardımınız için teşekkürler.
Bu arada bence sorun Visual Studio ile alakalı olmayabilir. Nedeni ise daha dün bu programı hatasız bir şekilde açabiliyordum. Ne olduysa program hata vermeye başladı.
Olabilir ama siz yine de güncel kütüphaneyi yükleyin.Programı İObit Uninstaller gibi bir programla derin temizleme yaparak silip,yeniden yüklemeniz sorununuzu çözebilir.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@f.krtl1 Hocam şimdi anladım. Dün bilgisayarı sistem yedeğinden yüklemiştim. Daha sonra KdenLive de dahil olmak üzere bir kaç programda bazı hatalar aldım.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Hatırladım hata aldığınız programlarda tekrar kurulum yapmanız gerekebilir.
Biraz önce EagleGet adlı download manager programını açmak istedim ama onda da hata aldım. İngilizce yazıyordu. Anladığım kadarıyla programı tekrar yüklemem gerektiğini söylüyordu. Belki de sistem yedeğinden geri yüklediğim için bazı dosyalarda değişiklik olmuştur ve bu sebepten bazı programlarda hata alıyorumdur.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@f.krtl1 Sizin paylaştığınız linktekini yüklemeden önce bilgisayarımdaki Visual Studio sürümlerini kaldırmam gerekir mi?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@f.krtl1 Dosya isminde x86 yazıyor. Dosya 32 bit sistemler için mi?
Hocam. Anladım ben. Galiba hem 64 bit için hem de 32 bit için olan Visual Studio sürümlerini yüklüyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Şunlar kurulmuş:
Adsız.jpg

@f.krtl1 Sorun hala çözülmedi. Galiba programı yeniden yüklersem sorun çözülür.

Son düzenleme:

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
@f.krtl1 Dosya isminde x86 yazıyor. Dosya 32 bit sistemler için mi?
Hocam. Anladım ben. Galiba hem 64 bit için hem de 32 bit için olan Visual Studio sürümlerini yüklüyor.
Şunlar kurulmuş:
Ekli dosyayı görüntüle 20698
@f.krtl1 Sorun hala çözülmedi. Galiba programı yeniden yüklersem sorun çözülür.
Evet x86-x64 diye bir dosya var onun içindekini yüklemeniz yeterli.Hem x86 hem de x64 kurulur.2015 yok boşuna aramayın 2017,2015'in güncellenmiş halidir.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@f.krtl1 Yardımınız için çok teşekkürler. Programı yeniden yüklemeyi düşünüyorum.

EfsaneMumya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sanırım bu hata sistem geri yükleme yapıldıktan sonra oluyor.