KDÇ Karabükspor 0 - 3 Beşiktaş | Spor Toto Süper Lig 3. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
seffff001.jpg

Şef işbaşında!

Beşiktaş, Karabükspor'u beklediğinden daha kolay geçerken, sahada tam anlamıyla Fernandes şov vardı. Potrekizli yıldız attığı iki gol ve oynadığı etkili futbolla takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Beşiktaş maça çok hızlı bir başlangıç yaparken golü de erken buldu. Karabükspor savunmasının yaptığı hatayı iyi değerlendiren Fernandes 55. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da oyunun tek hakimi Beşiktaş'tı Özellikle Karabükspor'u çizgi savunmasının arkasına iyi sarkan Beşiktaş, 30. dakikada Uğur Boral'ın attığı golle farkı ikiye çıkarttı.

Bu golden 4 dakika sonra ise sahneye çıkan isim yine maçın yıldızı olan Fernandes'di. Başarılı futbolcu kendisinin 2. takımını da 3. golünü rakip ağlarla buluşturdu ve ilk yarıda bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda Karabükspor Beşiktaş kalesine daha fazla gelmeye başlasa da siyah beyazlılar, skor üstünlüğünün avantajıyla rakibine fazla gol pozisyonu şansı vermedi.

Beşiktaş farkı daha da artıracak akınlar geliştirse de maç 3-0'lık skorla sona erdi.

Beşiktaş bu sonucun ardından puanını 5'e çıkarırken, Karabükspor 1 puanda kaldı.

KARABÜKSPOR: 0 BEŞİKTAŞ: 3

STAT:
Dr. Necmettin Şeyhoğlu
HAKEM: İlker Meral

YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.30

KARABÜKSPOR: Tomiç, Uğur, Jahic, Mabiala, İshak, Kağan, Selim Teber, Cernat, Shelton, Lualua, Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Sivok, İbrahim Toraman, Uğur Boral, Veli, Fernandes, Necip, Olcay, Batuhan, Holosko
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

GOLLER: Dk 4, 33 Fernandes, Dk. 30 Uğur,
SARI KART: Dk 58, Uğur Uçar

KAYNAK

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Tebrikler Beşiktaş.Fernandes çoşmuş. :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Samet Aybaba Haklı çıkacak galiba.
Beşiktaş iyi futbol oynuyor.
Tebrikler.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arasıra bizimde yüzümüz gülsün..teşekkürler beşiktaşım ..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
tebrikler,
Beşiktaş güzel oynamış, ikinci yarıda da goller bulabilirdi ama herhalde 3-0 olduğu için kendileri kasmadılar.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
tebrikler beşiktaş umarız samet aybaba beşiktaşa uğurlu gelir ve toparlanır

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2 haftada 6 gol inşallah devamı gelir

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Her maç bir öncekinden daha iyi oluruz inşallah. Bu canla başla mücadele eden gençlere birkaç iyi takviye de eklenebilirse başarılı olunmaması için hiçbir sebep yok. Tebrikler Kartalım.

Renktaşımın yorumunun güzelliğine bakın. :)

Tarih 1.9 Skor 0-3 Aşk tesadüfleri Sever diye boşuna dememişler :)

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bjk top felan oynamadı sadece koşturdu durdular batuhanın yaptıgı şey topu ya gogsu ile yada ayagı ile yumusatmak
oyunda kontra atak yoktu oyunda derli toplu düzenli bir futbol yoktu
arkadaşım bızım holosko forvet degil mi ? neden defansa yakın oynuyor sag açık yeri olabilir ama
ya işin özü ben yendik ama beğenmedim önümüzdeki hafta inönüye gitmeyi planlıyordum vazgeçtim

kim ne derse desin sadece hırslı bir beşiktaş var takım ruhu var ama tam anlamı ile oturmamış arkadaşım 70 dakika hiç mi korner olmaz ya

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sonuca bakalım onemlı olan o bır sekılde kazanmak onemlı cok ıyı oynayıpta yenılmekte var degıl mı ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Beyler acaba ligtv de verilen özetin kaynağını alıp burada link diye verip mobil kullanıcıların bastığı gibi kendi playerlarında izlemesini sağlarsak illegal mi olur?

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
İyi maç cikarttı Besiktaş :) tebrikler..

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Genç oyuncuların mücadelesini izlemek kolpa yıldızların 90'dk da yaptıkları 2-3 klas haraketi izlemekten daha keyif veriyor bana. Bu gençler bu sezonu başarılı bir şekilde bitirirlerse önümüzdeki seneler için çok iyi futbolcular kazanmış olacağız.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bjk top felan oynamadı sadece koşturdu durdular batuhanın yaptıgı şey topu ya gogsu ile yada ayagı ile yumusatmak
oyunda kontra atak yoktu oyunda derli toplu düzenli bir futbol yoktu
arkadaşım bızım holosko forvet degil mi ? neden defansa yakın oynuyor sag açık yeri olabilir ama
ya işin özü ben yendik ama beğenmedim önümüzdeki hafta inönüye gitmeyi planlıyordum vazgeçtim

kim ne derse desin sadece hırslı bir beşiktaş var takım ruhu var ama tam anlamı ile oturmamış arkadaşım 70 dakika hiç mi korner olmaz ya

boş alana koşn bir oyuncu olsa araya atılacak toplarla daha fazla gol atabilirdik ama ceza sahasına kadr gelip taa kaleciye kadar pas atmalarına deli oldum 2.yarı zaten karabükk çok bastırdı ama olsun kazanacağız ki takıma güven gelsin yoksa iyi oynasalar ve mağlup olsalar inanc kalmaz adamlarda