Kazaa

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
attachment.php

Arkadaşlar resimde görüldügü gibi internet sekmesi altında
"Kazaa(Search History)" var nedir bu bileniniz varmı arkadaşlar?:helpsmilie:

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Kazaa programında yaptığın aramalar olabilir mi acaba?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Kazaa ilk defa duydum ve gördüm:D CCleaner yeni kurdum son sürüm

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kazaa bir dosya transfer programıdır (Limewire gibi). Ve o programda yapmış olduğun aramaları siler. (Tabi Kazaa programını kurduysan)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Kazaa bir dosya transfer programıdır (Limewire gibi). Ve o programda yapmış olduğun aramaları siler. (Tabi Kazaa programını kurduysan)

O programı ne duydum ne gördüm nede kurdum nereden geldi bu ya :S:S

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kurma ihtimalini de göze alıyor ccleaner.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Ne yapayım şimdi bunu CCleaner ımı silip kursam?
Yoksa bu progrmaı nasil silecem program ekle kaldır da da yok :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Doctor'a katılıyorum. Konunun başlığını gördüğümde kazaa adlı programla ilgili bir yazı olduğunu tahmin etmiştim. Kazaa, Limewire ve Ares benzeri bir dosya paylaşım programıdır. Kazaa programı hakkında duyduğum yorumlar genellikle olumsuz yorumlardı. Hatta bilgisayara 2 defa format atmak zorunda kalan birinin yazısını okumuştum bu programdan dolayı. Daha önce kurmuş ve hatırlamıyor olabilirsin. Kaldırabiliyorsan bilgisayarından kaldır. Böylece bir daha görmemiş olursun.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Doctor'a katılıyorum. Konunun başlığını gördüğümde kazaa adlı programla ilgili bir yazı olduğunu tahmin etmiştim. Kazaa, Limewire ve Ares benzeri bir dosya paylaşım programıdır. Kazaa programı hakkında duyduğum yorumlar genellikle olumsuz yorumlardı. Hatta bilgisayara 2 defa format atmak zorunda kalan birinin yazısını okumuştum bu programdan dolayı. Daha önce kurmuş ve hatırlamıyor olabilirsin. Kaldırabiliyorsan bilgisayarından kaldır. Böylece bir daha görmemiş olursun.

Ara da yok program ekle kaldırda yok bu programne iş??Nereden nasıl bulup sililcem?

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
öle virüs falan deildir rahat olabilirsin. ama peer-to-peer (p2p) paylaşım programı olduğu için genelde virüsler denk geliyodu. program ekle kaldır da falan yoksa ki zaten sen hiö duymadım kurmadım öyle bişey diyosun, boşver bırak kalsın önemli değil o kadar.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
0Güvenli Mod'da girip silmeyi denemediysen bir dene derim oda olmassa başka çareler bulacağız.

Ya bu program nerede kurulu bilmiyorum Program ekle kaldırda da yok nerde kurulu oldugunu bilmedem nasil silecem._?