• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kaza mı Suikast mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muhsin YAZICIOĞLU 'nun Ölümü Kaza mı suikast mi?

• Kullanılan toplam oy
    24

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındakilere Allah'tan rahmet diliyorum.

Gelişmeleri hep birlikte basından takip ettik.Siz ne düşünüyorsunuz?

Buyrun Ankete...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
ZorhaK, buna kesin bir şey demek için deliller lazımdır.
Benim en doğru kuracağım cümle;
"Şüpheli ve sırlarla dolu bir kaza"

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Evet deiller lazım elbette ancak ben genel izlenimin ne yönde olduğunu merak ettim.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
banada suikast gibi geldi

NOT: bu tip konuları konu dışına açalım lütfen

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Malesef anketler yapılsa da, günlerce, haftalarca gündemde konuşulsa da, insanları sadece oyalamaktan öteye geçmeyecek. Gerçekten suikastsa bile, bu suikastı yapanlar konuşulanları izleyip geçecekler; geride kalanlar bir kaç ay, bir kaç yıl konuşup duracaklar ve çark, daha önce nasıl dönüyorduysa öylece dönmeye devam edecek.

O yüzden bu anketlerin anlamsız olduğuna inanıyorum. Önemli olan halkın suni olarak verilen değerleri bir kenara itip kendi değerlerini oluşturması. Ülkede teröristler "devletin bekası için" millet tarafından sevilip desteklendikçe, birçokları ölecek, birçokları ağlayacak.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Malesef anketler yapılsa da, günlerce, haftalarca gündemde konuşulsa da, insanları sadece oyalamaktan öteye geçmeyecek. Gerçekten suikastsa bile, bu suikastı yapanlar konuşulanları izleyip geçecekler; geride kalanlar bir kaç ay, bir kaç yıl konuşup duracaklar ve çark, daha önce nasıl dönüyorduysa öylece dönmeye devam edecek.

O yüzden bu anketlerin anlamsız olduğuna inanıyorum. Önemli olan halkın suni olarak verilen değerleri bir kenara itip kendi değerlerini oluşturması. Ülkede teröristler "devletin bekası için" millet tarafından sevilip desteklendikçe, birçokları ölecek, birçokları ağlayacak.

Verdiğiniz sebeplerle birlikte anketin anlamsız olduğnu söylemişsiniz.Bence anket anlamsız değil ama siz anketin, gideni geri getiremeyeceği bildiğiniz için bunun üzüntüsüyle böyle düşünmüşsünüz.(bence)

Halkın tepkisinin somutlaştırılmasıdır bu anket.

Üzüntünüze katılıyorum.Eleştirinize de saygı duyuyorum.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Zorhak kardeşim, milletin tepkisinin somutlaşması milleti bir yere götürmüyor, söylemek istediğim buydu. İsterse bütün Türkiye birden bunun bir suikast olduğuna inansın; sadece üç beş gün konuşulacak bir gündem maddesi olmaktan öteye geçemeyecek. Ülkeyi sözde ülke adına ele geçirmiş bir takım teröristler o kadar cesur ki, Türkiye bu konuda çok olağandışı şeyler yaşadı, çok defa halk tepkisini ortaya koydu sokaklara döküldü; ama sonuç değişmedi.

Çünkü bu halk için bu olaylar sadece bir televizyon haberi. Onlara göre Kaf Dağı'nın ardında yaşanan bir takım olaylar.. Onlara göre Lübnan'da ölenler bize ihanet eden Araplar, Filistin'de ölen hergün eziyet çekenler sadece uzaktan müslüman kardeşler.. Bunlar sahici duygular olsaydı, sahici tepkiler olsaydı, bu olaylar yaşanmıyor olurdu; yaşandığı zaman da altından yılan hikayesi çıkmazdı. Ama bunlara prim veren milletimizden başkası değil.

Bu tepkiler bile halkın duyarsız ve duygusuzlaştırıldığını gösteriyor. Çünkü hep benzer olaylar oluyor ve bu olaylara benzer tepkiler gösteriliyor, sonra yine benzer şekilde gündemden düşüyor.

Bir kaç yıl boyunca uyuyan, hiç ses çıkarmayan terör, nasıl oluyorsa tam da genel seçim arefesinde, hem de tam de askerin göbeğinde, Türkiye'nin merkezinde, Ankara'da çarşı patlatıyor, halk tam da beklenen tepkiyi veriyor, ne eksik ne fazla; "terörü asalım keselim lanet olsun bu hükümete" diyor. Hiç kimsenin fark etmiyor bu çarkın hep böyle döndüğünü ve halkın da çarkın bir parçası olduğunu.

Artık normal karşılıyorum. Herşeyin, hatta kendisinin bile tesadüfen var olduğuna inanan insanoğlu, gözünün önünde babasını öldürseler tesadüfen öldüğünü zannedecek artık.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Bunuda ergenekona bağlarsa hiç şaşırmam.