- Admin
Aferin size.???? Samsung’dan hissesi olan şahısı moderatör yapmak tam sizlere yakışan bir hareket.Bravo.??????????????????
Hayırlı olsun hocam ?Tesekkurler.
Hocam o kadar görev bekliyorum. Ne zmaan moderatörlüğe seçileceğim? ?
Kendim çıkıyorum.Bunun moderatör olduğu bir ortamda ben olmam.Hayırlı olsun hocam ?
Şimdi bize iftira atan kişiyi banlayabiliriz.
Hocam o kadar görev bekliyorum. Ne zmaan moderatörlüğe seçileceğim? ?
Konuları Samsung övgüleri ile sabote ettiğinde ne demek istediğimi anlarsın.@Applemania anlamadım ama teşekkürler.
Bunun neresi kötü?Konuları Samsung övgüleri ile sabote ettiğinde ne demek istediğimi anlarsın.
Anlamıyor ki hocam.Bunun neresi kötü?
Adam dünyanın 1 numaralı Samsung fanboyu.Daha nasıl anlatayım? Samsung planlı eskitme yapmaz diyen bir adamı moderatör yaptığınız için sizi tebrik ediyor.Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.Bunun neresi kötü?
iPhone konusuna bile Samsung öneren birisi. O yüzden öyle demiştir.Bunun neresi kötü?
Kendinizi küçük düşürmeye devam ediyorsunuz.Adam dünyanın 1 numaralı Samsung fanboyu.Daha nasıl anlatayım? Samsung planlı eskitme yapmaz diyen bir adamı moderatör yaptığınız için sizi tebrik ediyor.Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.
Ya o telefonları ben kötüledim neyini anlamıyorsun? Evet Foxconn çöpü ben dedim. Durduk yere iftira atma Maldivlere gidersin.İphone 12-12 pro-13 konusuna bak.Technopat forumda iphone konularına bak.Senin ne olduğunu iyi biliyoruz.Masuma yatma.
Adam dünyanın 1 numaralı Samsung fanboyu.Daha nasıl anlatayım? Samsung planlı eskitme yapmaz diyen bir adamı moderatör yaptığınız için sizi tebrik ediyor.Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.
Taşkınlık çıkartmayalım?Ya o telefonları ben kötüledim neyini anlamıyorsun? Evet Foxconn çöpü ben dedim. Durduk yere iftira atma Maldivlere gidersin.
iPhone konusuna bile Samsung öneren birisi. O yüzden öyle demiştir.
Fikir sunmak ile fanatiklik yapmak arasında çok fark var.Hocam nasıl istiyorsanız öyle düşünün.Bunun neresi kötü? Bak sen kendi fikirlerini özgürce savunabiliyorsun, aksini iddaa ediyorsun. Onun da bu hakkı yok mu?
Kayn fanboy ama sen Apple fanboyu değilsin yani? İsminde Apple olan birisinin bunu demesiAdam dünyanın 1 numaralı Samsung fanboyu.Daha nasıl anlatayım? Samsung planlı eskitme yapmaz diyen bir adamı moderatör yaptığınız için sizi tebrik ediyor.Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.
Hocam büyülü elmalar insanları nankör ediyormuş.Bunun neresi kötü? Bak sen kendi fikirlerini özgürce savunabiliyorsun, aksini iddaa ediyorsun. Onun da bu hakkı yok mu?
Hocam yemin ederek söylüyorum TP'de Apple'ı yerden yere vuracam.Fikir sunmak ile fanatiklik yapmak arasında çok fark var.Hocam nasıl istiyorsanız öyle düşünün.
Çokda umurumda.Hocam büyülü elmalar insanları nankör ediyormuş.
@Elvin Lara hocam bunu söylememeseydim içim rahat etmeyecekti özür dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yemin ederek söylüyorum TP'de Apple'ı yerden yere vuracam.
Biz ikimiz daha bekleyeceğiz hocamHocam o kadar görev bekliyorum. Ne zmaan moderatörlüğe seçileceğim? ?