• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kayıt Defterimdeki garip siteler

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
arkadaşlar kayıt defterimde garip site adlarına rastladım..bunlar nedir ? virus ise bilgisayarımdaki kayıtlı tüm şifrelerimi değiştirmeye başlıcam .acil cevap lütfen

qwewqeqwe.jpg

bende o bölüm tertemiz hiç bir site ismi yok...

fuck muck gibi siteler var kayır anahtarında..ne gibi önemi olurki bu kayıtların ?

Senden başka giren var mı pc ne ? Yada bir sitedeki Cokies ler olamsın ?

Herhangi bir sorun yok. O siteler sisteminde yasaklanmış. Girmeye çalışırsan görürsün.

şimdi anladım o siteleri..daha önce pc toolstan spwyare programı kurup sistemi taratmıştım...galiba o programdan kalma izler..yine de silmek istiyorum bu kayıtları ama tek tek silmeyle işin içinden çıkılmaz

şimdi anladım o siteleri..daha önce pc toolstan spwyare programı kurup sistemi taratmıştım...galiba o programdan kalma izler..yine de silmek istiyorum bu kayıtları ama tek tek silmeyle işin içinden çıkılmaz
Zonemap e sağ tıkla sil yap :D

Merak edilecek birsey yok, o siteler bilgisayarinda yasaklanmis, ya hepsini tek tek silersin yada domains anahtarini silip tekrar domains diye anahtar olusturursun..

---------- saat 19:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:46 eklenmişti ----------

Domains anahtarini silip, ayni isimde yeni bir domains anahtari olustur..

Kayıt defterine baktım şimdi aynı siteler bende de var. Arkadaşların dedigi gibi erişime engelli siteler.

Ben sildim Zone yi tümden. Bir kaçını açmaya çalıştım zararlı site dedi google. Sildim gitti hepsini.