Kayıt Defteri Sorunları Nasıl Çözülür?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Gereksiz dosya temizleme aracı CCleaner'ın aynı zamanda kayıt defterindeki problemleri de tespit edip, çözdüğünü biliyor muydunuz? Yöntemi bu videoda!

Bilgisayarınızın kayıt defterinde(registry) yer alan gereksiz girdiler de, en az gereksiz yer kaplayan dosyalar kadar performansınızı etkileyebilir. Bu girdilerden ve diğer kayıt defteri problemlerinden birkaç tıkla kurtulmak mümkün. Üstelik tek ihtiyacınız, daha önce kurulumunu ve temel kullanım bilgilerini anlattığımız CCleaner!
ccleaner-reg1253531496.jpg
Siz de kayıt defterinize çeki düzen verip, bilgisayarınızın performansında hissedilir bir artış gözlemek istiyorsanız, hazırladığımız bu eğitim videosuna göz atmanızda vayda var.
:: Kayıt defterinizi düzenli temizliyor musunuz?
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bu programı bilmeyen kaldımıkiii... Ama mars lılar bilmiyordur tabiiii

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Teşekkürler her zaman yapıyorum bu kayıt defteri temizliğini.

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ben bi ara tune up ile temizledim kayıt defterini. O zaman sapıttı bilgisayar. Artık tırsıyorum. :crying:

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Ben bi ara tune up ile temizledim kayıt defterini. O zaman sapıttı bilgisayar. Artık tırsıyorum. :crying:

Kayıt defterini temizlerken kayıt defterinin genel kaydını al sonra temizle bi problem çıkarsa geriye yüklersin kayıt defterini.... Mesela ccleaner temizlemeden önce kaydetmek istermisiniz diye sorarr sonra temizler...

maxtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu işi yapan binlerce program var.Artık hangisi daha iyidir, daha güvenilirdir bilinmiyor.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bir Çok Müadili Var Bu Tarz Programların Ama bana Göre En iyisi

Advanced System Care

Uzun Zamandırda Kullanırım

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Hayır hiç temizlemiyorum hiç kullanmadım ccleaner programını...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bilgisayarınızdan tam verim almak için 40 çeşit program kullanmanıza gerek yok...

En sağlam 3 program;

a-Squared
Advanced System Care
cCleaner

Kesinlikle pc ye zarar vermeyen bu programları bizzat kullanıyor ve herkese tavsiye ediyorum...

Önemli NOT: Programları kurcalamadan kendi orjinal ayarları ile kullanırsanız PC niz hiç olmadığı kadar stabil hale gelir...

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Merhaba ccleaner yazılımını yıllardır kullaıyorum. Oldukça iyi ancak bununla ek olarak glary utilities yazılımınıda kullanıyorum ve ikisi resme birbirini tamamlıyor. Herkese tavsiye ederim.

Bahri1375

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CCleaner + Defragler ikilisi vazgeçilmez programlarım arasına girdi...

herodotm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de sık sık kullanıyorum,fakat kayıt defterindeki degişiklikler kaydedilsin mi seçenegini kullanmadan uyguluyorum.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Ccleaner programını kullanarak sürekli temizlerim.

enigma340

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Advanced WindowsCare V2 Personal + Advanced SystemCare + Ccleaner bu üçüNüde kuLLanıyorum çok memNunum

diğerkam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Animasyonda her İhtimale karşı yedek alınıyor. Ben bu güne kadar yedek aldığımı hatırlamıyorum:D

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
WinSysCleaner2009 diye birşey var bende onu kullanıyorum

bilgisayarı baya hızlandırıyor

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
glary utilities kullanıyorum yıllardır. C cleaner de kullandım ama glary utilities bunlardan farklı birçok işide yapabiliyor. Profesyonel olmasada silinen dosyalarınızı geri getirmek v.b birçok program barındırıyor içinde. Herkese tavsiye ederim

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Ben bu programı ilk versiyonundan beri kullandırım, hiç bir yedekleme yapmadan registry vb temizlerim, henüz pc ye zarar verecek bir şey sildiğini görmedim.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
CCleaner + Defragler ikilisi vazgeçilmez programlarım arasına girdi...

Aman dikkat ! :mellow: Defragler HDD e geri dönüşü imkansız hasarlar verebiliyor... Başıma geldi biliyorum... :hammer: Bad Sector yüzünden bir HDD imi kullanılmaz hale getirdi... Format atılsa dahi HDD sıfır sistemi bile açamıyordu...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ccleaner ile kayıt defterini temizledim. Ccleaner yedeğini kaydetmem için uyardı.Kaydettim.
Şimdi nasıl geri yükleyebilirim.