Kayıp Aranıyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0ReiS0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Arkadaşlar Bana Gelen Bir Emailli Sİzlerle Paylaşıyorum bizimde UmarıM bi Katkımız Olup Bu Kaybolan Şirin cocuk u Bulmamız Yöneticilerden Bu Konun Sabit Kalmasını Rica Ediyorum İnşallah Bulunur Ve ailesine Kavuşur.

AMASYA Merkeze bağlı Sarayözü köyü'nde 18.06.2008 tarihinde evinin önünde
5-10 dk içinde kaybolan 2.5 yaşındaki Egehan'dan O GÜNDEN BERİ HABER
ALAMIYORUZ!! (kayboluşundan bir gün önce çekilmiş olan fotoğrafları aşağıda
bulunmaktadır)

İstanbul'da oturan, yaz tatili ve düğün için memleketlerine giden aile artık onun kaçırıldığını düşünmeye başladı.
Sivil savunma ekipleri, jandarma ve akut tarafından gece gündüz yapılan arama çalışmalarına son verildi.

Küçük bir köy olan Sarayözü' nde herkesin birbirini tanıdığını siz de tahmin edersiniz. Yapılan aramalarda bulunamadığı için geriye tek ihtimal kalıyor, kaçırılmış olabilir. Köyde son günlerde birkaç yabancının
bulunuyor olması ve o günden sonra onların da görünmeyişleri akla ne yazıkki kötü şeyler getiriyor.

Çevre illere de dağitilan ilanların dışında tüm Türkiye ' ye bu durumu bildirmeye çalışıyoruz son bir umutla!

LÜTFEN SİZLER DE YARDIMCI OLUN VE BU MAİLİ TANIDIĞINIZ HERKESE İLETİN ,

MİNİK EGEHAN' I BULALIM!!

İRTİBAT TELEFONU:
SERDAR ÇIPLAK: 0535 368 05 74
EV: 0358 224 01 00
E-POSTA: egehanciplak@hotmail.com

5139.jpg

5140.jpg

5142.jpg

5145.jpg

5147.jpg

NOT Elinizden Geldiği Kadar Bu Konuyu Takıldığınız Forumlara Paylaşın Yardımı Dokuncak Herkese Tşkler.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yazık ya pırlanta gibi çocukmuş her kim kötü bir niyet için bu gaflette bulundu ise ağzımı bozacağım şimdi olmayacak....

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Gerçekten yazık olmuş çocuğa . Hala bulunamadıysa umutlarını kessinler bence .

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92

Allahtan Umut Kesilmez BırakınLa Olmuyor Bu İşler Yanlış Bir Düşünce Bu Tavuk Değilki Umutlarını KEsinler bir Can bu bir Çiğer....

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Allah Anasına Babasına Sabır Versin İnşallah :( en Yakın Zamanda Sağ Salim Bulurlar İnşallah :) .....

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Allahtan Umut Kesilmez BırakınLa Olmuyor Bu İşler Yanlış Bir Düşünce Bu Tabuk Değilki Umutlarını KEsinler bir Can bu bir Çiğer....

Evet tabuk değil insan . Yanlış anlamışsın usta . Kaç ay önce afişini asmışlardı. ( 3-4 Ay ) Hala hiçbir gelişme yoksa kötü şeyler olmuştur.

Örneğin kaçırıldı ;

1- Fidye
2- Organ mafyası
3- Başka bir aileye ( yaşı küçük olduğundan dolayı )

1- Fidye olsaydı şimdiye kadar bir haber alırlardı.
2- Bu olduysa çok üzülürüm.
3- Eğer bu olduysa yurt dışına çıkarılmış olabilir . Yoksa bir belirti olurdu

Başka yollarla olamaz gibi geliyor . ( Yoksa çoktan bulurlardı )

Yani " Zahmet Etme Boştan Dolu Çıkmaz ( Sagopa Kajmer - Dessas ) " sözünün fiilen halidir.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Evet tabuk değil insan . Yanlış anlamışsın usta . Kaç ay önce afişini asmışlardı. ( 3-4 Ay ) Hala hiçbir gelişme yoksa kötü şeyler olmuştur.

Örneğin kaçırıldı ;

1- Fidye
2- Organ mafyası
3- Başka bir aileye ( yaşı küçük olduğundan dolayı )

1- Fidye olsaydı şimdiye kadar bir haber alırlardı.
2- Bu olduysa çok üzülürüm.
3- Eğer bu olduysa yurt dışına çıkarılmış olabilir . Yoksa bir belirti olurdu

Başka yollarla olamaz gibi geliyor . ( Yoksa çoktan bulurlardı )

Yani " Zahmet Etme Boştan Dolu Çıkmaz ( Sagopa Kajmer - Dessas ) " sözünün fiilen halidir.

Birader Yanlış Düşünüyorsun Bu İnsanlar Evlatlarını Ölünceye kadar Unutmazlar ararlar Sen Halen Yanlış Düşüyorsun Neyi Unutcaklar Yaw Bu AltıN Saat falan değilki!!

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Birader Yanlış Düşünüyorsun Bu İnsanlar Evlatlarını Ölünceye kadar Unutmazlar ararlar Sen Halen Yanlış Düşüyorsun Neyi Unutcaklar Yaw Bu AltıN Saat falan değilki!!

Ben zaten unutmazlar demiyorum . Sen yine yanlış anlamışsın . Çocuklarınının dirisini bulamazlar demek istedim .

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Evlat acısı nasıl birşeydir bilemezsiniz, yaşayanlar çok iyi bilir. Umut kesmek o kadar kolay birşey değil, ucunda evlat varsa ömür boyu unutulmaz. İnşallah En kısa zamanda, ufaklık ailesine kavuşur.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İnşallah en kısa zamanda ailesine kavuşur...:(

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Evlat acısı nasıl birşeydir bilemezsiniz, yaşayanlar çok iyi bilir. Umut kesmek o kadar kolay birşey değil, ucunda evlat varsa ömür boyu unutulmaz. İnşallah En kısa zamanda, ufaklık ailesine kavuşur.

Aynı Fikri Paylaştığın İçin tşkler Çekmeyen bilmez Derler aynen öyle...

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0

ne kadar ümitevarsın. Allah sabırlar versin gerçekten bir anne için en zor durum.ben de mail yapıp yayayım. dünya bu bellimi olur . İnşaallah bulunmuştur ama..

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Zaten unutsunlar diyen yok. Bu saatten sonra dirisini bulamazlar diyorum. İnşalllah bulunur.

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu arayan oldu mu ? Arayım dedim bulundu mu diye . Sonra telefonu boşa meşgul etmeyelim .

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Guncel Allahtan Umut Kesilmez.