Kayıp 8 Mehmetçikten haber var!

Gökhan Alkan

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan 12 askerini bugün toprağa veren Türkiye'nin gözü kayıp 8 askere çevrildi. Kayıp askerler için bölgede geniş çaplı operasyonlar devam ederken, ailelerin askerlerden gelecek sevinçli bir haber bekleyişleri de sürüyor.

Hakkari Dağlıca’da yaşanan çatışmanın ardından, kendilerinden haber alınamayan askerlerle ilgili olarak terör örgütü PKK da yeni iddialarda bulundu. Askerlerin kendi ellerinde olduğunu öne süren ve kimliklerini açıklayan terör örgütünün silahlı kanadı, sağlık durumunun iyi olduğunu belirttiği askerlere zarar verilmeyeceğini bildirdi.Çatışma sonrasında irtibat kurulamadığı açıklanan askerlerin isimleri ve memleketleri şöyle:

“Ramazan Yüce (Mardin), İrfan Beyaz, (Gaziantep), Mehmet Şenkul (Niğde), Nihat Başova (Konya), İlhami Demir (Ağrı), Fatih Atakul (Denizli), Halis Tan (Adana), Özhan Şabanoğlu (Hatay).”

Alıntıdır. Haber7.com

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ister inanın ister inanmayın ama yazarken ağlıyorum
nasıl bişi bu yaa şimdi bu askerlerin aileleri ne durumdadır ne haldedir?! :(
Allah'ım sen yardım et...
bakalım şerefsizler ne gibi bi talepte bulunacaklar zarar verilmeyecek dediklerine göre bi pazarlık olacağı belli

nimetturhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir iç kaosa ve yine savaş bölgesine çekmeye çalışıyorlar bizi. bunlar kim ki bizim askerimizi esir alıyorlar. bunlara kim yardım ve yataklık yapıyor.bunlar eroin bağımlısı aciz insanlar. umarım sonumuz hayırlı olur. senelerdir süren bu dram biter. dualarımızı eksik etmeyelim :I

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
nimetturhan dedi ki:
bir iç kaosa ve yine savaş bölgesine çekmeye çalışıyorlar bizi. bunlar kim ki bizim askerimizi esir alıyorlar. bunlara kim yardım ve yataklık yapıyor.bunlar eroin bağımlısı aciz insanlar. umarım sonumuz hayırlı olur. senelerdir süren bu dram biter. dualarımızı eksik etmeyelim :I
amin inşaAllah Allah yardımcımız olur dediğin gibi her daim dua buyuralım inşlh

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Cemil Çiçek kaçırılma yok diyor ama nerede olduğuna dair bir şey söylemiyor.Teröristin biri çıkıp kaçırdıklarını söylüyor.Başka ülkenin 1 askeri, askeri bırakın sivili kaçırıldığında yeri göğü inletiyorlar, bizdeki rahatlığa bak hala ne olduğuna dair düzgün ve tatmin edici bir açıklama yok.Somut bir adım ise hiç yok.