- Reaksiyon puanı
- 23,598
Ee sonuçta cehennemde de yanmak bir düşünce.Saçma düşüncelerin bitmek bilmiyor.
Ee sonuçta cehennemde de yanmak bir düşünce.Saçma düşüncelerin bitmek bilmiyor.
Bu kafayla ateist olursun anca.Ee sonuçta cehennemde de yanmak bir düşünce.
Bu ateisti mülsüman yap hadi.Bu kafayla ateist olursun anca.![]()
Sorumun cevabı nedir sence?Kayahanın kızından nereye geldi konu @Sedefizgi hocam size üzülüyorum Doja Cat dersiniz lahmacun kokoreç derler Kayahanın kızından buraya ?
Valla bilemiyorum abi benim inandığım kitap bana başka peygamberin gelmeyeceğini söylüyor sonuçta yapılması gereken yapıldı daha fazla tebliğe gerek yok bir kitap duruyorSorumun cevabı nedir sence?
İnanır mısın kanıtlar sunan peygambere yoksa inanmayıp tümden adama karşı çıkarsın?
Sen kendi kafanda kuruyorsun sana ne cevap vereceğim? Ne kullanıyorsun böyle kafa yapın var anlamadım.Bu ateisti mülsüman yap hadi.
Soru orada duruyor aydınlandırın beni.
Ya peygambere inanırsınız ki onu Allah yeniden yolladı.
Yada Kitapa inanıp Allaha karşı mücadele edersiniz
Sorunun cevabını sen bilmiyorsan hocalara sor gel. Yanıtla bizde aydınlanalım.
Umarım olmaz da.Sen kendi kafanda kuruyorsun sana ne cevap vereceğim? Ne kullanıyorsun böyle kafa yapın var anlamadım.
Son peygamber son kitap gayet açık.
Hz. İsa peygamber tekrar gelecek orası ayrı konu. Yeni bir peygamber gelmeyecek kesindir. Sen bizi düşünme zaur.Umarım olmaz da.
Olsa olsa O zaman öyle bir olay yaşanırsa kesin Allaha karşı mücadele etmiş olduğunuzu bilmenizi isterim.
Bunun da bedelini ağır ödersiniz
Ben alıştım sizde alışırsınız ???Kayahanın kızından nereye geldi konu @Sedefizgi hocam size üzülüyorum Doja Cat dersiniz lahmacun kokoreç derler Kayahanın kızından buraya ?
Zaten sizi düşünmüyorum da ehh öylesine söyledim ki bilesiniz.Hz. İsa peygamber tekrar gelecek orası ayrı konu. Yeni bir peygamber gelmeyecek kesindir. Sen bizi düşünme zaur.![]()
Ben 3 yıldır alışkınım sizi düşünüyorum yavv ?Ben alıştım sizde alışırsınız ???
Malum LGBT alıp başını gidiyor. Bir bela ve arkasıyca Peygamber gelmez mi diyorsun?Valla bilemiyorum abi benim inandığım kitap bana başka peygamberin gelmeyeceğini söylüyor sonuçta yapılması gereken yapıldı daha fazla tebliğe gerek yok bir kitap duruyor
Yapılması gerekenler yapılmış daha doğru yola en azından bizler için doğru yola dönmek istemeyenleri döndürmenin bir yolu olduğunu düşünmüyorumMalum LGBT alıp başını gidiyor. Bir bela ve arkasıyca Peygamber gelmez mi diyorsun?
Yapılması gerekenler yapılmış olsa şuanda öyle kötü alışkanlıkları olmazdı.Yapılması gerekenler yapılmış daha doğru yola en azından bizler için doğru yola dönmek istemeyenleri döndürmenin bir yolu olduğunu düşünmüyorum
Hayır inanmayız. Son peygamber Hz Muhammed. Zaten kıyamet alametleri olarak deccalin ortaya çıkması var ve bu deccal kendini birçok şeyde tanıtacak. Deccal peygamberim derse inananların vay haline çünkü bir daha peygamber gelmeyeceği belirtiliyor. Hz İsanın yer yüzüne inmesi de var. Deccal ile mücadele edecek. Zaten Müslümanlar bunun üzerinden de sınava tabi tutulacak,inanmamaları gerekiyor deccale. Dinlerini doğru bilmeleri gerekiyor.Oo dinci abimiz Şöyle bir durum var. ?
Birisi çıkıp kanıtlarsa Peygamberim diye inanmaz mısın o adama?